Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μην σας εξαπατά η αντιμνημονιακή στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Εξακολουθούν να είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ: Ζητούν εκ νέου την κατάργηση των παρελάσεων!



ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Αναχρονιστικές χαρακτηρίζει τις παρελάσεις η νεολαία του Συνασπισμού και δυο ημέρες πριν από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ζητά την κατάργησή της.

«Να καταργηθεί ο αναχρονιστικός θεσμός των παρελάσεων» αναφέρει χαρακτηριστικά μέσα από σχετική ανακοίνωσή της, συμπληρώνοντας:

«Για μια ακόμη  χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παρελάσουν για να γιορτάσει το «έθνος» (Σ.σ: το έθνος εντός εισαγωγικών για τα καλόπαιδα του σύριζα...) και να επιβεβαιωθεί άλλη μια φορά ότι οι παρελάσεις το μόνο που δεν κάνουν είναι να καλλιεργούν την ιστορική μνήμη.

Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου δεν μπορεί παρά να είναι το διαχρονικό μήνυμα της αντίστασης και της ανυπακοής απέναντι σε όλους όσους μας κλέβουν το μέλλον.

Οι αγώνες του σήμερα, λοιπόν,  και όχι οι στρατοκρατικές παρελάσεις είναι αυτοί που θα δικαιώσουν τις θυσίες όσων αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατοχής για τη δικαιοσύνη και την κοινωνική απελευθέρωση».  

1 σχόλιο:

  1. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΒΡΩΜΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΘΕΙΑΖΑΤΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ Κ ΩΣ ΟΤΙ ΕΚΦΕΡΕΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ" ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ! ΟΣΑ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.