Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Σπέρνουν τον τρόμο οι αλβανοί κακοποιοί αλλά ο αποτυχημένος υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. παραμένει στην θέση του.



Στη σύλληψη ενός ατόμου αλβανικής υποκοότητας που οπλοφορούσε προχώρησε η αστυνομία στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας μετά από καταδίωξη, η οποία ξεκίνησε από τη γέφυρα Καλυφτάκη, όταν εντοπίστηκε ύποπτο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου επιτάχυνε, θέλοντας να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.

Στο αυτοκίνητο μάρκας Nissan, το οποίο έφερε κλεμμένες πινακίδες, επέβαιναν ακόμη δύο άτομα, οπλισμένα με καλάσνικοφ, τα οποία διέφυγαν, καθώς στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, το εγκατέλειψαν και επιβιβάστηκαν με άλλο διερχόμενο όχημα, αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τη γυναίκα που το οδηγούσε.
Ο τρίτος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, επιβιβάστηκε σε ταξί, το οποίο όμως εγκλώβισαν λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί στη λεωφόρο Δεκελείας και τον συνέλαβαν.

Στη διάρκεια της καταδίωξης, κατά την οποία κινητοποιήθηκαν δεκάδες περιπολικά και μηχανές της ΕΛΑΣ, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται πιθανότατα για συμμορία ληστών.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.