Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Απαξιώστε τους εκπροσώπους της χούντας του ΠΑΣΟΚ στις παρελάσεις.



Η κατοχική κυβέρνηση πήρε πολύ σοβαρά τις αντιδράσεις μαθητών κατά την διάρκεια των παρελάσεων σε αρκετές επαρχιακές πόλεις, λαμβάνοντας μέτρα για την αντιμετώπιση τους δείχνοντας έτσι τον πανικό της.

Καλούμε τους Περιφερειακούς Διευθυντές εκπαίδευσης να αγνοήσουν τις φασιστικές εντολές του υπουργείου και να αφήσουν τα σχολεία που είχαν καταλήψεις να κατέβουν στις παρελάσεις.


Έλληνες Οπλίτες, Ανθυπασπιστές και Αξιωματικοί μη διστάσετε να γυρίσετε το κεφάλι σας αντίθετα, σκεπτόμενοι την ''καμπάνα'' που σας περιμένει. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, κυρίως αν αναλογιστούμε οτί τέτοιες μέρες πριν χρόνια οι παππούδες μας σκοτώνονταν για να ζούμε εμείς ελεύθεροι.

Έλληνες Ανώτατοι Αξιωματικοί δείξτε την ελληνοψυχία σας και αγνοήστε τις φασιστικές διαταγές των υπαλλήλων της Μπίλντερμπεργκ για τιμωρία του στρατεύματος.


Δίνουμε ένα ΕΙΡΗΝΙΚΟ μάθημα ασέβειας στους δοσίλογους και τα κομματόσκυλά τους.


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΟΥΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΛΛΑ υπενθυμίζουμε ΕΙΡΗΝΙΚΟΤΑΤΑ με αυτό τον τρόπο τους εγχώριους και τους διεθνείς νεοταξίτες ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, απόγονοι του Λεωνίδα του Παπαφλέσσα και του Μπικάκη, και δε θα διστάσουμε να βάλουμε τα κορμιά μας μπροστά σε όποιον θελήσει να καταλύσει το Ελληνικό Σύνταγμα, υπηρετώντας έτσι την ακροτελεύτια διάταξή του.


http://toxoneftiri.blogspot.com/

ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ,ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.