Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ KAI GAY FESTIVAL ΕΧΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΧΙ .

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.
Την ώρα που οι σκοπιανοί αναγείρουν τον ανδριάντα του μέγα Αλέξανδρου στα σκοπιά, με δαπάνη που φτάνει τα 9,4 εκατ. ευρώ(!!!) ,
στην Αθήνα ο δήμαρχος Καμινης δεν δαπανά ένα ποσό γύρω στα 45.000 εύρω για να ανεγερθεί ο ανδριάντας του Μέγα Αλέξανδρου στην Πλατεία Κοτζια.
Αντίθετα από αυτό ο Κος Καμινης πληρώνει 48.000 ευρώ μονό για μελέτη(!!!)για να προχωρήσει στην αγορά ποδήλατων και αυτοκινήτων!!!
Συγκεκριμένα διαβάζουμε από την ιστοσελίδα taxalia :ΠΟΔΗΛΑΤΑ των 800 ευρώ, αλλά και αυτοκίνητα άγνωστου κόστους ετοιμάζεται να αγοράσει ο Δήμος Αθηναίων! Για να μάθει το κόστος, θα πληρώσει 48.000 ευρώ μόνο για τη μελέτη! Την ίδια ώρα βαρύνεται ετησίως με λίζινγκ 12 εκατ. για οχήματα που προσφάτως απέκτησε, καθυστερεί πληρωμές εργαζομένων και ετοιμάζεται για νέες περικοπές.
Είναι ένα από τα πρωτοσέλιδα θέματα της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ. Διαβάστε όλο το θέμα εδώ


Για το θέμα του Ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου έκανε παρέμβαση στο Δημοτικό συμβούλιο ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος.
Συγκεκριμένα διαβάζουμε από την ιστοσελίδα της χρυσής αυγής : 
Το θέμα ήλθε και πάλι στην επικαιρότητα με αφορμή τα όσα είπε ο δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος. Στην διάρκεια της τοποθετήσεώς του χαρακτήρισε ΝΤΡΟΠΗ το να υπάρχει άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην πρωτεύουσα των Σκοπίων, αλλά όχι στην πρωτεύουσα της Ελλάδος!
Θα ήταν όμως άδικο να χρεώσουμε όλη αυτή την ιστορία στην σημερινή διοίκηση του Δήμου Αθηναίων και αυτό παρ’ όλη την απάντηση, που έλαβε ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, ότι είναι πολυδάπανη η μεταφορά του υπάρχοντος αγάλματος, μίας αρλούμπας μοντέρνας τέχνης και η τοποθέτηση του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου. Πόσο μεγάλη είναι αυτή η δαπάνη; Σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ… αυτό όταν για το gay festival από του υπουργείο πολιτισμού σπαταλήθηκαν εκατομμύρια ευρώ.
Θα περιορίζαμε το πρόβλημα δραματικά, εάν το τοποθετούσαμε κατ’ αυτό τον τρόπο και αυτό γιατί το άγαλμα αυτό υπάρχει στην διάθεση του Ελληνικού κράτους από το 1993!!! Δεν τοποθετήθηκε ούτε επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ του παλαιοτέρου, ούτε επί των ημερών της Ν.Δ. του Καραμανλή, ούτε επί των ημερών που ήταν αρμόδιος υπουργός πολιτισμού ο σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ. Σαμαράς, ούτε όταν ήταν δήμαρχος η Ντόρα Μπακογιάννη, ούτε όταν ήταν δήμαρχος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος...


Nα θυμίζουμε ότι κατά την περίοδο της δημαρχίας Νικήτα Κακλαμανη είχε αποφασιστεί να τοποθετηθεί ο ανδριάντας του Έλληνα Στρατηλάτη στην πλατεία Κοτζια κατά το πρώτο 6μηνο του 2010.
'Οσο είδατε τον ανδριάντα εσείς, τον είδαμε και εμείς!

ΠΗΓΕΣ : TAXALIA  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

3 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ23 Ιουνίου 2011 στις 1:42 π.μ.

    Δεν πειράζει Συνέλληνες ! Τα σπουδαία έργα είναι για τους σπουδαίους ανθρώπους, και όχι για ξεφτιλισμένους σαν τον Καμίνη ! Το άγαλμα του Αλεξάνδρου θα το στήσουμε εμείς οι Εθνικιστές, όταν οι γελοίοι προδότες τύπου Καμίνη θα αποτελούν μια μακρινή, άσχημη ανάμνηση ! Ο κόσμος στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα ξυπνάει, και τα πράγματα θα έχουν απρόβλεπτη εξέλιξη ! Και μην ξεχνάτε αδέρφια του ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ, πως το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν την Αυγή, την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που πλησιάζει !

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ GAY FESTIVAL ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ!...ΜΗΝ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5 :30 .ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ?YΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΗΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ GAY ,ΧΟΡΗΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ .
    ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.