Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Άλλος ένας Έλληνας νεκρός από επίθεση αλλοδαπού.



Πέθανε τελικά την Κυριακή και μετά από σχεδόν 10 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο ο άτυχος 79χρονος Έλληνας που είχε υποστεί δολοφονική επίθεση το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουνίου από αλλοδαπό μέσα στο διαμέρισμα του στη διασταύρωση των οδών Πιπίνου επί της Γ’ Σεπτεμβρίου  όπου βρισκόταν μαζί με την 70χρονη σύζυγό του. Ο Αιγύπτιος είχε εισβάλλει στην κατοικία των δύο ηλικιωμένων για να τους ληστέψει και δεν δίστασε να τραυματίσει και τους δύο στην προσπάθειά του να κλέψει τα λιγοστά ευρώ που υπήρχαν στο σπίτι.

Ο δράστης ένας 32χρονος Αιγύπτιος συνελήφθη από την αστυνομία στις 18  Ιουνίου. Ένα από τα εξωφρενικά της συγκεκριμένης ληστείας είναι πως ο δολοφόνος είχε εισβάλλει στο διαμέρισμα του ηλικιωμένου ζευγαριού στις 10 το πρωί (!). Τόσο είναι το θράσος των αλλοδαπών ληστών.

Μεγάλα και έγκυρα ιστολόγια πάντως είχαν σπεύσει να επιρρίψουν την ευθύνη της δολοφονίας στη σύζυγο του θανόντα γρήγορα όμως διαπιστώθηκε πως ο δράστης δεν ήταν η...γιαγιά αλλά ακόμη ένας αλλοδαπός. Σε ότι αφορά το θεατρικό έργο των μέτρων της κυβέρνησης για την «αναβάθμιση» του κέντρου και μάλιστα με κίνητρα σε νέα ζευγάρια να έρθουν να μετοικίσουν στο κέντρο έχει κατέβει από την κεντρική «σκηνή» και για άλλη μια φορά όλα αποδεικνύονται μια κακόγουστη φάρσα. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ,ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΡΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.