Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΒΓΑΖΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ Ε;;....ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ...ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ
Ιδιώνυμο αδίκημα τα συσσίτια και οι αιμοδοσίες για Έλληνες
Τον τρόμο του καθεστώτος απέναντι στην αλληλεγγύη που επιδεικνύει η Χρυσή Αυγή στον δοκιμαζόμενο Λαό μας αποδεικνύουν οι σιωπηρές διατάξεις του Συμφώνου Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.
Σύμφωνα με τις δευτερεύουσες διατάξεις του νομοσχεδίου «ο αποκλεισμός ομάδων ή ατόμων λόγω φυλής, χρώματος, σεξουαλικού προσανατολισμού, κ.λπ., από συσσίτια ή άλλες παροχές, θα συνιστά πλέον προσβολή της τιμής του ατόμου που θίγεται και θα διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος».

Η είδηση παρουσιάστηκε από τα διάφορα ΜΜΕ συνοδευόμενη από φωτογραφίες από συσσίτια της Χρυσής Αυγής, υπονοώντας τον φωτογραφικό χαρακτήρα της εν λόγω διατάξεως.
Απαιτούν, δηλαδή, η αλληλεγγύη, είτε αυτή εκφράζεται μέσω συσσιτίων, είτε μέσω αιμοδοσιών, είτε μέσω οποιασδήποτε άλλης παροχής να περιλαμβάνει τις διεθνιστικές ιδεοληψίες τους.
Όμως η πραγματικότητα είναι ότι οι μοναδικοί που φωτογραφίζονται από διατάξεις του νόμου είναι οι ίδιοι, οι οποίοι ουσιαστικά καθρεφτίζονται στο νόμο.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το σπαγγοραμένο ΚΚ€, το οποίο απολύει μαζικά τους εργαζομένους του, έχει διοργανώσει τουλάχιστον ένα ρατσιστικό συσσίτιο «μόνο για πρόσφυγες». Αναλόγως, ποινικά κολάσιμη θα είναι (;) η – έστω έμμισθη – προσφορά των «αλληλέγγυων» ΜΚΟ που επίσης είναι «μόνο για πρόσφυγες».
Είναι σαφές ότι στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ένας ρατσισμός. Εναντίον των Ελλήνων!
Αναρωτιόμαστε αν οι διατάξεις του νόμου θα εφαρμοστούν στη ρατσιστική, εναντίον των Ελλήνων, δράση των ΜΚΟ ή αν οι νόμοι στην Ελλάδα φτιάχνονται φωτογραφικά και εφαρμόζονται a la carte, όπως φαίνεται ότι θα γίνει στην περίπτωση της άρνησης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από το πολιτικό παχύδερμο του Υπουργικού Συμβουλίου, Νίκο Φίλη.
http://www.xryshaygh.com