Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Τι μέλλει γενέσθαι μετά το μακελειό στο Παρίσι;

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ) ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΥΜΑΤΑ.
Τι μέλλει γενέσθαι μετά το μακελειό στο Παρίσι; Απλά πράγματα. Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες πλην της μπολσεβικοκρατούμενης Ελλάδος, θα κλείσουν τα σύνορά τους και θα υψώσουν και φράκτες, στην Ελλάδα όμως και λόγω της "ανθρωπιστικής" μαλάκυνσης που επικρατεί στα κεφάλια των νεοελλήνων, θα παραμείνουν τα σύνορα ξέφραγο αμπέλι, θα φορτωθούμε με καμιά 15αριά εκατομμύρια λαθροπρόσφυγες και τζιχαντιστές σε ένα χρόνο, θα μείνουν αυτοί εγκλωβισμένοι εδώ μέσα και θα αρχίσουν να μας σφάζουν στο γόνατο, έναν έναν, για να μας φάνε και να μας εκδικηθούν που κακοπερνούν και που τους έχουμε εγκλωβισμένους,
που εμείς δεν τους δίνουμε δουλειά (ασχέτως εάν δεν υπάρχει δουλειά ούτε για μας)  και που δεν θα έχει μείνει ούτε ένα πιάτο φαί, όχι για αυτούς, αλλά ούτε καν για μας... Δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης για να τα προβλέψεις όλα αυτά...
http://ygro-pyr.blogspot.gr/
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .Το Isis απειλεί για νέες σφαγές σε όλη την Ευρώπη
Θα ακολουθήσουν επιθέσεις σε Ρώμη και Λονδίνο"δηλώνουν οι τζιχαντιστές τρομοκράτες που υποδέχεται καθημερινά στην Ελλάδα ο κυβερνητικός θίασος της εθνοπροδοσίας
Πανηγυρίζουν οι δολοφόνοι τρομοκράτες του Isis για την εκατόμβη νεκρών στο Παρίσι και προειδοποιούν ότι το χθεσινό μακελειό στην Γαλλία ήταν η αρχή για τον πόλεμο που έχουν κηρύξει στην Ευρώπη.
Το μήνυμα των τζιχαντιστών αναφέρει: «Μετά το Παρίσι θα έρθει η σειρά της Ρώμης, του Λονδίνου και της Ουάσινγκτον. Να θυμάστε, να θυμάστε την 14η Νοεμβρίου. Δε θα ξεχάσουν ποτέ αυτή την ημέρα όπως την 11ηΣεπτεμβρίου. Η Γαλλία στέλνει μαχητικά στη Συρία, βομβαρδίζει παιδιά και ηλικιωμένους. Σήμερα πίνει από το ίδιο ποτήρι».
Νωρίτερα, τη στιγμή που η Γαλλία ζούσε στιγμές τρόμου, υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους πανηγύριζαν για τις πολλαπλές τρομοκρατικές ενέργειες που σκόρπισαν το θάνατο και τον πανικό στο Παρίσι.
Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα δεν είναι λίγοι όσοι αναρτούν στο Twitter μηνύματα υποστήριξης σε εκείνους που βρίσκονται πίσω από το μακελειό.
«Το Παρίσι είναι στις φλόγες», «Η Γαλλία φλέγεται», «Να μας περιμένετε», «Σταυροφόροι ερχόμαστε με βόμβες και όπλα», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις χρηστών του Διαδικτύου που λέγεται πως στηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος.
«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Ο τρόμος έφτασε στα οχυρά του σταυρού στο Παρίσι. Το ΙΚ θα πρέπει να λάβει την ευθύνη για την επιχείρηση για να δείξει στον κόσμο ότι οι μουσουλμάνοι έχουν βαριά πόδια», γράφει μία ακόμα ανάρτηση.
http://www.xryshaygh.com