Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ :ΟΤΑΝ Η Ν.Δ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΛΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ".

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ.
Τον Μάιο του 2005 ,πεθαίνει ο επίτιμος πρόεδρος του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης . Αμέσως η κυβέρνηση της Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον ανιψιό του ιδρυτή του κόμματος Κώστα Καραμανλή, αποφασίζει την κηδεία του δαπάνη με προκλητικές τιμές και δεν περιορίζεται σε μια αξιοπρεπή παρουσία στην κηδεία του. Έτσι σύμφωνα με το υπ ‘ αριθμόν 698 φύλλο της εφημερίδας της Κυβερνήσεως ( ΦΕΚ) ,με ημερομηνία 24-05-2005,στις αποφάσεις αριθμ.25518,αναφέρεται ότι : Ο Χαρίλαος Φλωράκης ,για τις ‘’εξαιρετικές υπηρεσίες ‘’,που προσέφερε στον λαό, στην πατρίδα ,στο έθνος ‘’,θα πρέπει :
α) Να τιμηθεί με δημοσία δαπάνη . β) να αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα δημόσια καταστήματα της χώρας. Με υπογραφές των υπουργών: Εσωτερικών: Προκόπης Παυλόπουλος, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας: Βασίλης Μιχαλολιάκος , Υγείας και Κοινωνικής .Αλληλεγγύης: Νικήτας Κακλαμάνης ,και Δημοσίας Τάξης : Γιώργος Βουλγαράκης. Έτσι με βάση τις ‘’τιμές ‘’ που αποφάσισε η κυβέρνηση της Ν.Δ. για τον ‘’καπετάν Γιώτη ‘’ (το ψευδώνυμο του Χαρίλαου Φλωράκη, την περίοδο της κομμουνιστικής ανταρσίας, ως ‘’στρατηγός ‘’ των κομμουνιστών ανταρτών ),τα αστυνομικά τμήματα, οι στρατιωτικές μονάδες, ακόμα και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ,υποχρεώθηκαν να έχουν την ελληνική σημαία μεσίστια, και οι Ένοπλες Δυνάμεις να αποδώσουν τιμές ,σαν να κηδεύεται στρατηγός εν ενεργεία ! Με την απαράδεκτη αυτή ενέργεια ,ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας υποχρεώθηκαν να τιμήσουν έναν άνθρωπο που πολέμησε εναντίον της ίδιας μας της πατρίδας ,φονεύοντας χιλιάδες αξιωματικούς και οπλίτες τους ,αγωνίστηκε για την απόσπαση Μακεδονίας-Θράκης από τον εθνικό κορμό, για χάρη των Σλάβων, έχοντας παράλληλα, αποφοιτήσει ως αριστούχος από την ακαδημία πολέμου Φρούντζε της Μόσχας. Αλλά τι διαφορετικό να περιμένει κάνεις από την Ν.Δ. με αρχηγό τότε τον Κώστα Καραμανλή ,όταν κατασκεύαζε ‘’μουσεία δημοκρατίας ‘’ στην Γυάρο, τιμώντας τους ‘’αγωνιστές της δημοκρατίας ‘’ (ενώ αυτοί που πολέμησαν εναντίον των κομμουνιστών τι άραγε είναι;),καλούσε τον Χαρίλαο Φλωράκη στης εκδηλώσεις του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ.Καραμανλής τον Απρίλιο του 2002,υποστηρίζοντας προκλητικά ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής , ότι ’’χρωστάμε στην Αριστερά ,δεν μας χρωστάει ‘’ αγνοώντας τις ρίζες της δεξιάς παράταξης, και πιστεύοντας αφελώς οτι θα πάρει αριστερούς ψήφους.
Δεν μπορεί να φυσικά να περιμένει κανείς να υπερασπιστεί την αρχή και την ιδεολογία της παράταξης της δεξιάς και την θυσία των μαχητών του Γράμμου-Βίτσι όταν ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός ,έδωσε κάποτε εντολή στην ΟΝΝΕΔ, κάνει φεστιβάλ σε Γυάρο και Μακρόνησο (για χάρη της ‘’εθνικής συμφιλίωσης ‘’ που σημαίνει εφόσον η ίδια η Αριστερά δεν ζητά συγνώμη για τα εγκλήματα της, υποταγή στην προπαγάνδα της ), ενώ απαγόρευε σε βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. να πάνε σε Γράμμο, Βίτσι, Μακρυγιάννη και Μελιγαλά επειδή είναι ‘’γιορτές μίσους ‘’ (πλήρης υποταγή στην άθλια προπαγάνδα της Αριστεράς ). 
Γιατί είναι άξιος τιμής ο κ. Φλωράκης; Ποιές ακριβώς υπηρεσίες προσέφερε στην πατρίδα; 
"Εμφύλιο"
Από όσα γνωρίζω ο κ. Φλωράκης διέπρεψε στον "Εμφύλιο" ως καπετάνιος μεραρχίας του \"Δημοκρατικού Στρατού\". Έλαβε μέρος, μεταξύ των άλλων, στην επιχείρηση κατά του Καρπενησιού, στην λεηλασία της πόλης, στην εκτέλεση αθώων κατοίκων της και στην βίαιη στρατολογία πολλών άλλων. 

Γνωρίζω επίσης ότι εν συνεχεία ο κ. Φλωράκης φοίτησε σε ανώτατη ρωσική στρατιωτική σχολή και ότι του απενεμήθη ο βαθμός ανωτέρου αξιωματικού του σοβιετικού στρατού. Του στρατού που κατέπνιγε τις λαϊκές εξεγέρσεις στις χώρες του πρώην \"υπαρκτού σοσιαλισμού\" και στήριζε την στυγνή δικτατορία των Μπρέζνιεφ - Αντρόπωφ και σία. 

Γνωρίζω τέλος ότι μετά την Μεταπολίτευση ο κ. Φλωράκης, ως ηγέτης του ΚΚΕ, αγωνίστηκε με πάθος κατά της ένταξης της χώρας μας στην Ε.Ε. και υπέρ του εγκλωβισμού της, με \"ειρηνικά\" αυτή την φορά μέσα, στη σοβιετική στρούγκα. Την μετατροπή της δηλαδή σε σοβιετικό προτεκτοράτο, κατά τα πρότυπα της Αλβανίας, Βουλγαρίας κ.λπ. 
Ο Χαρίλαος Φλωράκης με την Σοβιετική στολή 
Έδωσε όρκο υποταγής και πίστης στον Σοβιετικό Στρατό ενώ την περίοδο 46-49 πολέμησε εν γνώσει του σε συνεργασία με κομμουνιστικές δυνάμεις Βαλκανικών χωρων για την αυτονομηση της Ελληνικής Μακεδονίας και την διημιουργία ''Βαλκανικής Λαικής Δημοκρατίας'' σε αυτά τα εδάφη 
Προτίμησε αντί να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό να υπηρετήσει τον Σοβιετικό ενώ πολέμησε για την συρρίκνωση της Ελληνικής εδαφικής επικράτειες 
Το 1956 στην Ουγγρική Επανάσταση σαν υποτακτικός του Κόκκινου Στρατού ενθάρρυνε τους Σοβιετικούς να χρησιμοποιήσουν πιο πολύ βία εναντίον των ''αντιδραστικών'' Ουγγαρών 
Είναι \"τίτλοι τιμής\" αυτοί για τους οποίους πρέπει να τιμάται ο κ. Φλωράκης; 
Μουσείο Φλωράκη

ΤΟ "ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ

http://www.e-grammes.gr/ - http://arisdeslis.blogspot.gr/