Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΠΩΠΩ...ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΓΡΟΥΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ

ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΓΡΑ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
koolnews.gr :Ρατσιστικό παραλήρημα της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου: «Ο Αρβανίτης μιλά σαν νέγρος ράπερ»

Σάλος είχε ξεσπάσει με τις απαράδεκτες δηλώσεις του Κώστα Αρβανίτη που αποκάλεσε «μ@@@κα» τον Αντώνη Σαμαρά. Και μπορεί στην Νέα Δημοκρατία να καταδίκασαν τους χαρακτηρισμούς και η εκπρόσωπος Τύπου να αρκέστηκε στο να πει ότι είναι απαράδεκτοι, αλλά η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου θέλησε να πάει ένα βήμα παρακάτω και να ξεπεράσει σε χυδαιότητα τον Κώστα Αρβανίτη.
Η υποψήφια βουλευτής στην Β’ Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter παρομοίασε τον δημοσιογράφο και διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού στο Κόκκινο με νέγρο ράπερ. Συγκεκριμένα, η κ. Ασημακοπούλου νομίζοντας πως κάνει πολιτική παρέμβαση χρησιμοποίησε ρητορική περασμένου αιώνα μιας και η λέξη νέγρος έχει «καταργηθεί» εδώ και πολλά χρόνια από τα «λεξικά» της πολιτικής ορθότητας.
Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε την κ. Ασημακοπούλου από το να χρησιμοποιήσει μία τέτοια λέξη, νομίζοντας μάλιστα ότι με αυτό τον τρόπο κάνει κριτική και μάλιστα υψηλού επιπέδου- εν μέσω προεκλογικής περιόδου –στο απαράδεκτο ούτως ή άλλως σχόλιο του Κώστα Αρβανίτη
Τελικά η επίμαχη ανάρτηση διεγράφη από το προφίλ της. Ίσως να κατάλαβε τι έγραψε αφού πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα και διαπίστωσε ότι το να αποκαλείς δημόσια νέγρο ράπερ τον οποιοδήποτε, και βγάζοντας τόσο πολύ χολή και ρατσισμό προς μία κοινωνική ομάδα δεν είναι αποδεκτό.