Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Πρωτοφανής απόφαση για τον Βουλευτή Μ. Αρβανίτη….του απαγόρευσαν να ομιλεί...!!!

bankingnews.gr :Οι αποφάσεις δικαστών είναι επικίνδυνες, παραβιάζουν κατάφωρα  το Σύνταγμα – Πρωτοφανής απόφαση για τον Βουλευτή Μ. Αρβανίτη
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι η Χρυσή Αυγή βάλλεται από την καθοδηγούμενη δικαιοσύνη….
Σοκάρουν οι τελευταίες εξελίξεις περί την Χρυσή Αυγή καθώς οι ανακρίτριες που διεξάγουν την έρευνα αποδεικνύεται ότι έχουν εμπάθεια και προκατάληψη.
Προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως ένας βουλευτής που δεν αναφέρεται ούτε σε μια σελίδα της δικογραφίας και των καταθέσεων ηλικίας 70 ετών περίπου ο Μ. Αρβανίτης της Χρυσής Αυγής και δεν κατηγορείται για οποιοδήποτε αδίκημα….του επιβλήθηκε αποχή από οποιαδήποτε δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής. 

Δηλαδή αποφασίστηκε από 3 δικαστές, τον εισαγγελέα Ντογιάκο και τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής να μην μπορεί να συμμετέχει σε πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής του τρίτου πολιτικού κόμματος της Ελλάδος. 
Οι αποφάσεις αυτές δεν είναι μόνο αντισυνταγματικές αλλά προκλητικές και αποδεικνύουν ότι το σύνταγμα έχει αφεθεί στα χέρια ανακριτών που έχουν παραβιάσει την δικαιοσύνη τους νόμους και το Σύνταγμα. 
Ο Αρβανίτης ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε τις κατηγορίες επισημαίνοντας ότι αυτές βασίζονται στην θεωρία της συλλογικής ευθύνης. 
Αρνήθηκε να απολογηθεί, τονίζοντας πως η κατηγορία είναι απότοκος μιας αισχρής και ανήθικης πολιτικής δίωξης.
Ο Αρβανίτης δήλωσε πως δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο σε βάρος του και επισήμανε με έμφαση πως επιφυλάσσεται της άσκησης παντός νομίμου δικαιώματός του, καθότι η κατηγορία εις βάρος του είναι ατιμωτική και προσβάλλει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή του! 
Αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των ανακριτριών, δηλώνοντας πως η δήλωσή του είναι σαφής και ξεκάθαρη.
Η απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα για το Αρβανίτη ήταν η εξής, αφέθηκε ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης συμμετοχής σε πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής στα γραφεία ή σε δημόσιους χώρους, σε όλη την ελληνική επικράτεια!
Πρόκειται για μια προκλητική απόφαση της δικαιοσύνης εις βάρος του τρίτου πολιτικού κόμματος της Ελλάδος.
Ο Παπακωνσταντίνου ο υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ που τα πολιτικά κόμματα τον στιγμάτισαν ως ένοχο για την λίστα Λαγκάρντ αντιμετωπίστηκε από την δικαιοσύνη πολύ πιο ήπια, π.χ. δεν υπήρξε περιοριστικός όρος για έξοδο του από την Ελλάδα. 
Στην συνείδηση της κοινωνίας οι τρεις αυτοί δικαστές έχουν παραβιάσει τον όρκο για απονομή δικαιοσύνης, έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα.
Τρεις δικαστές και εισαγγελέας προκλητικά παρεμβαίνουν και προφανώς κρίνονται από την δικαιοσύνη και την ιστορία. 
Η ιστορία θα τους κρίνει με πολύ μελανά χρώματα καθώς όταν θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης….θα αποδειχθεί περίτρανα ότι η Χρυσή Αυγή βάλλεται για τις πολιτικές τις πεποιθήσεις. 

www.bankingnews.gr
Κασιδιάρης : Ελεύθεροι οι κλέφτες, στη φυλακή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής