Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ :Δεν κόβονται τα προνόμια των βουλευτών που διώκονται.

ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ.
 Λίγες μέρες μετά τη διάταξη που κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Δικαιοσύνης και προβλέπει την αναστολή προνομίων, όπως βουλευτική αποζημίωση, ταχυδρομικές ατέλειες, το επίδομα κίνησης, αλλά και η παροχή υπαλλήλων και αστυνομικών, που απολαμβάνουν οι εν ενέργεια βουλευτές όταν διαπράττουν ένα κακούργημα ή κάποια απαξιωτικά πλημμελήματα, σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαρακης εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη διάταξη.
Ο κ. Μεϊμαράκης είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι ακόμα και αν ψηφιστεί η διάταξη για να ισχύσει πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός της Βουλής, άφησε αιχμές για τον κ. Αθανασιου λέγοντας ότι δεν έγινε διαβούλευση πριν την κατάθεση του και πρόσθεσε ότι και οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων διατυπώνουν τον ίδιο προβληματισμό για το κατά πόσο μπορεί να ψηφιστεί αρχικά και να εφαρμοστεί στη συνέχεια η διάταξη.