Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Το ομολόγησε ο Παραπόταμος του Μπόμπολα : "Έτοιμος για συνεργασία με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ"

ΟΣΟΙ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ...
Για να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε το "Ποτάμι". Έτοιμος να συνεργαστεί με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα στη βάση ενός προγράμματος για τη χώρα εμφανίστηκε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο πρόεδρος του κόμματος « Το Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης. 
 «Είμαι έτοιμος να...συνεργαστώ και με τον Σαμαρά, είμαι έτοιμος να συνεργαστώ και με τον Τσίπρα στη βάση ενός σχεδίου για τη χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Το Ποτάμι».

 Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα υπουργεία αλλά η προγραμματική συμφωνία με τα κόμματα πριν από τις εθνικές εκλογές. «Εμείς λέμε ότι πολύ πριν από τις εθνικές εκλογές, θα το κάνουμε Γερμανία, θα το κάνουμε Γαλλία. Τι εννοώ; Θα πούμε ότι αυτά τα πράγματα χρειάζεται η χώρα, αυτά είναι τα 20 που λέω. 
«Και λέμε τι ένας δημόσιος διάλογος, όχι σε καμαρίλα, δηλαδή πάμε να βρούμε τον Σαμαρά στο γραφείο και τον Τσίπρα για να δούμε τι υπουργεία μας δίνουν, γιατί όπως φαντάζεσαι δεν ψοφάω για δόξα. Την έχω νιώσει τη δόξα στη ζωή μου και έχω χορτάσει από χειροκρότημα. Αρα, τι θέλω, αυτά τα 20 πράγματα θέλω από αυτούς».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr