Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ANTINEWS : "ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ."(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!! H MONH TOYΣ ΕΝΝΟΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΟΤΙ "ΗΤΑΝ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ANTINEWS ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ "ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ...ΤΟ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ" :
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ :Η ΝΔ στο Δήμο της Αθήνας και η επιτυχία του Άρη
Αποτελεί τεράστια επιτυχία του Άρη Σπηλιωτόπουλου το ψαλίδισμα Κασιδιάρη. Η επιχειρηματολογία και τα θέματα που έβαλε στην ατζέντα (τζαμί, λαθρομετανάστες, παραεμπόριο) άγγιξαν μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών που μέχρι τότε άκουγαν τα συγκεκριμένα θέματα μόνο από τον Κασιδιάρη.
Ακούστηκε στην αρχή ψιθυριστά. Μετά όσο περνούσε η ώρα γινόταν παραταξιακός σεισμός. Έπαιξε ο Άρης το ρόλο της Ιφιγένειας της παράταξης; Ή πρακτικά λειτούργησε ως ο Αναμορφωτής της;


Ήταν γεγονός, γι’ αυτό και η απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του, ότι ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ γνώριζαν την καμπάνια του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το Δήμο της Αθήνας.

Και γνώριζαν όλη την στρατηγική η οποία είχε τρία βασικά σκέλη: (1) να αναδείξει τα καθημερινά προβλήματα της Αθήνας ανακόπτοντας Καμίνη και ΣΥΡΙΖΑ, (2) να αντιμετωπίσει τον αντάρτη Νικήτα Κακλαμάνη χωρίς να τραυματίσει την παράταξη, (3) να αποκρούσει το χείμαρρο Κασιδιάρη ο οποίος αποκτώντας συμπάθειες μέσω της δικαστικής του περιπέτειας έλεγε δεξιά κι αριστερά ότι είναι σίγουρος για τη δεύτερη θέση.

Ο Άρης παρόλο που δεν κατάφερε να εκλεγεί, έκανε και τα τρία αυτά άριστα. Και τα έκανε με πραγματικό προσωπικό κόστος αφού όλοι σήμερα λένε και ξέρουν ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι η αιτία που δεν έχει η παράταξη και η Νέα Δημοκρατία υποψήφιο στο Β’ γύρο για το Δήμο της Αθήνας. Και το γεγονός ότι μπορούμε να μιλάμε για την επιτυχία του Άρη Σπηλιωτόπουλου και της καμπάνιας του αποδεικνύεται απλά:

Πρώτον, ο Καμίνης πήρε περίπου 8% από το 2010 ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με όλο το μηχανισμό του πάνω στον Σακελλαρίδη πήρε περίπου 7% λιγότερο από τις Εθνικές Εκλογές του Ιουνίου του 2012. Δηλαδή ο Άρης τους πριόνισε.

Δεύτερον, ο Κακλαμάνης που έλεγε δεξιά κι αριστερά ότι θα έβγαινε δεύτερος κι έκανε μια πραγματικά χυδαία εκστρατεία εναντίον της παράταξης και του Άρη Σπηλιωτόπουλου, πήρε ο ίδιος μετά βίας 7%. Φυσικά ήταν το κρίσιμο ποσοστό που θα οδηγούσε τη Νέα Δημοκρατία και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στο Β’ γύρο και τη σίγουρη εκλογή. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος κι εκεί είχε μια γενναία πολιτική συμπεριφορά ως πιστός στρατιώτης της παράταξης κι ουδέποτε μίλησε εναντίον του Νικήτα Κακλαμάνη αλλά πάντοτε ανέφερε μόνο μια αλήθεια: την πραγματικότητα της χαμένης ψήφου. Η στάση του Νικήτα Κακλαμάνη είναι ανάλογη της προδοσίας και μόνο έτσι εκλαμβάνεται από τους ψηφοφόρους της παράταξης.

Τέλος, εκείνο, όμως, που πραγματικά αποτελεί τεράστια επιτυχία του Άρη Σπηλιωτόπουλου, η οποία είναι πέρα και πάνω από τα όρια της Νέας Δημοκρατίας και της Αθήνας είναι το ψαλίδισμα Κασιδιάρη. Κι αυτό είναι επιτυχία στην οποία όχι μόνο η παράταξη αλλά όλη η Ελλάδα του χρωστάει. Η επιχειρηματολογία του Άρη Σπηλιωτόπουλου και τα θέματα που έβαλε στην ατζέντα (τζαμί, λαθρομετανάστες, παραεμπόριο) άγγιξαν μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών που μέχρι τότε άκουγαν τα συγκεκριμένα θέματα μόνο από τον Κασιδιάρη. Μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών κατανόησαν ότι η Νέα Δημοκρατία αντιλαμβάνεται τα προβλήματά τους και τα καταλαβαίνει. Έτσι απέφυγαν ακραίες λογικές τύπου Κασιδιάρη που εκμεταλλεύονται την καθημερινή αγωνία του πολίτη για να κρύψουν την κρυφή ατζέντα που έχουν και σήκωσαν τείχος προστασίας.

Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με τη στάση του πρόσφερε μια μεγάλη υπηρεσία και στην παράταξη και στην πατρίδα.