Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ (ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ....)


ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ...ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ...ΕΙΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΕΙΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚΟ...ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
O ΣΥΡΙΖΑ κάνει άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χ.Α για το δεύτερο γύρο
Ηδη φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει η γραμμή που θα δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στους ψηφοφόρους του για τον δεύτερο γύρο, σε δήμους και περιφέρειες όπου δεν έχει περάσει υποψήφιός του. Το μήνυμα φαίνεται να είναι «ναι» στους αντάρτες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, «ναι» στο ΚΚΕ αλλά και στη Χρυσή Αυγή κυρίως στην Αθήνα.
Με το σκεπτικό ότι «προφανώς δεν είναι ναζιστές το 15% των Αθηναίων», ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χ.Α., διατηρώντας, ωστόσο, τον καταγγελτικό του λόγο εναντίον της, αναφέρει το εκτενές ρεπορτάζ της Δώρας Αντωνίου σήμερα στην Καθημερινή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η καταψήφιση όλων των υποψηφίων που έχουν λάβει το επίσημο χρίσμα από τα δύο κόμματα της κυβέρνησης, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, είναι η βασική «γραμμή» του ΣΥΡΙΖΑ για τον β΄ γύρο των εκλογών. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φέρονται να δηλώνουν πως  οι κυβερνητικοί συνδυασμοί είναι η «κόκκινη γραμμή», κάτι που θα ίσχυε απόλυτα και εάν είχαν περάσει στον δεύτερο γύρο υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής.