Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

ΚΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ : Κάλεσμα Καμίνη στους ψηφοφόρους της ΧΑ να τον ψηφίσουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
Σε πρόσκληση προς τους ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή να ψηφίσουν τον συνδυασμό του προχώρησε ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης την ώρα που οι τελευταίες δημοσκοπήσεις των φέρουν να ισορροπεί με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Σακελλαρίδη με 44% ενώ υπάρχουν και 12% αναποφάσιστοι.
Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είπε επί λέξει"Απευθυνόμαστε και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ζητώντας την ψήφο τους"! 

«Απευθυνόμαστε και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ευθαρσώς, αλλά με μια διαφορά σε σχέση με άλλους, δεν ψαρεύουμε σε θολά νερά, απευθυνόμαστε παραμένοντας πιστοί στις θέσεις και τις αρχές μας. Προσπαθούμε να φέρουμε τους ψηφοφόρους σε μας, να πιστέψουν σε μας και όχι εμείς να προσχωρούμε σε θέσεις αντιπάλων προκειμένου να αλιεύσουμε κάποιους ψηφοφόρους».
 
Κι όλα αυτά ενώ μόλις χθες κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κλείνει αντιμνημονιακά το μάτι στη Χρυσή Αυγή και την ίδια ώρα κλείνει το άλλο μάτι στους μετανάστες». Στο μεταξύ, βολές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύει η ΔΗΜΑΡ η οποία αποτελεί και το πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται ο δήμαρχος. 
 
Ο δήμαρχος που παρέδωσε τα κλειδιά της Αθήνας στον Τζόρτζ Σόρος για λίγα ψίχουλα, αποδεχόμενος δωρεές πετρελαίου μερικών δεκάδων ευρώ (το ίδιο και ο Γ.Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη που αντιμετωπίζει τον σεμνό και ικανό Σ.Καλαφάτη της ΝΔ στον β'γύρο) τώρα ζητά τις ψήφους των εθνικιστών!
 
Είναι ο ίδιος που απαγόρευσε τις διανομές τροφίμων του Λαϊκού Συνδέσμου στους άπορους και θέλει να κτίσει τζαμιά σε κάθε γειτονιά της Αθήνας...
 
Δείτε το σχετικό βίντεο:defencenet.gr