Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΥΡΑ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΟΒΙΔΕΣ.

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚIΝΔYΝΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ" ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ - Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ).
ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΟΒΙΔΕΣ 

ethnikismos.net :Η Χρυσή Αυγή έδωσε έναν αγώνα άνευ προηγουμένου, εναντίον όλων. Επί 7 συναπτούς μήνες το καθεστώς προέβη σε μαζικές πολιτικές διώξεις, δολοφονίες και απόλυτη συνωμοσία σιωπής εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών.

Επί επτά συνεχόμενους μήνες το καθεστώς πολέμησε με μίσος και λύσσα την Χρυσή Αυγή. Τα μέλη, τα στελέχη, ακόμα και απλοί οπαδοί της Χρυσής Αυγής, βρέθηκαν στο στόχαστρο κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών. Τα κανάλια και οι εφημερίδες καθημερινώς λασπολογούσαν και συκοφαντούσαν την Χρυσή Αυγή διασπείροντας απίθανα και ευφάνταστα σενάρια εναντίον του Κινήματός.

Παρόλα αυτά τα ποσοστά που έρχονται από το υπουργείο εσωτερικών δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αυξάνει την δυναμική της και τα ποσοστά της. Παρά το γεγονός ότι ο λόγος γίνεται για αυτοδιοικητικές εκλογές που εν γένει δεν προσφέρονται για «κομματική» ψήφο, παρά τις συνεχείς παράνομες μεθοδεύσεις νοθείας που εφαρμόστηκαν και το γεγονός ότι ουδέποτε κλήθηκε κανείς εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σε κανένα από τα debate, η Χρυσή Αυγή σαρώνει στο σύνολο της επικράτειας.

Αυτό που έχει προβληματίσει πολύ το καθεστώς είναι ότι θεωρείται βέβαιη η εκλογή συμβούλων σε όλες τις περιφέρειες και τους δήμους της Χώρας. Αυτό θα δυσχεράνει πολύ το έργο του καθεστώτος σε ολόκληρη την χώρα, φροντίζοντας ότι σε όλα τα συμβούλια θα βρίσκονται επιτέλους εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού. 

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε μερικά από τα αποτελέσματα που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής από το υπουργείο εσωτερικών:

12ο Eκλογικό Tμήμα Δήμου Αθηναίων Κασιδιάρης 22,16% – Σακελλαρίδης 18,92

541ο Eκλογικό Tμήμα Παναγιώταρος 18,71% – Δούρου 18,71%

748ο Eκλογικό Tμήμα Κασιδιάρης 23,57%, Σακελλαρίδης 18,47%

742ο Εκλογικό Τμήμα Κασιδιάρης 21,05% – Σπηλιωτόπουλος 18,66%

545ο Εκλογικό Τμήμα Κασιδιάρης 19,35% – Σπηλιωτόπουλος 18,95%

810ο Εκλογικό Τμήμα Κασιδιάρης 21,74% – Καμίνης 17,39%

Επίσης ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι με την παρούσα ενσωμάτωση έχουμε:

Περιφέρεια Αττικής άνοδο κατά 2% σε σύγκριση με τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές

Α’ Αθηνών άνοδο κατά 7% σε σύγκριση με τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές