Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

"ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΟΦΥΛΛΑΔΕΣ
Το ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ και η εφημερίδα του “κομιστή”: ΕΡΧΕΤΑΙ ατύχημα με Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στα επιτελεία όλων των κομμάτων!
Σιγά σιγά βλέπουμε ακόμη και το ίδιο το σύστημα, να αρχίζει να παραδέχεται τον κατακερματισμό των κεντροδεξιών κομμάτων στις επερχόμενες εκλογές . 
Ενδεικτικό παράδειγμα η εφημερίδα του “κομιστή”, που θεωρεί σίγουρο την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης με αξιώσεις, στο δήμο της Αθήνας από την “Ελληνική Αυγή” και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Πιο συγκεκριμένα: 


«Ο κατακερματισμός των δυνάμεων στον χώρο της Κεντροδεξιάς, με την τριπλή υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος έχει το επίσημο χρίσμα της Ν.Δ., του πρώην δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη, που κατεβάζει δικό του ψηφοδέλτιο, καθώς και του υποψήφιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρου,δημιουργεί τις συνθήκες ώστε να διεμβολίσει τον χώρο και να αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη. Χωρίς να είναι δυνατόν να γίνουν ασφαλείς προγνώσεις, λόγω της μεγάλης ρευστότητας του εκλογικού σώματος, του βουβού κλίματος που επικρατεί, αλλά και των ειδικών εκλογικών συνθηκών στην πρωτεύουσα, όπου ένας στους τέσσερις ψηφοφόρους κατοικεί σε άλλη περιοχή, στις τελευταίες μετρήσεις ο εκλεκτός του νεοναζιστικού μορφώματος εμφανίζεται να διεκδικεί με αξιώσεις τη δεύτερη θέση, πίσω από τον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη. Ο τελευταίος διατηρεί μεν το προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου, αλλά με μικρότερη δυναμική από εκείνη που είχε στην αφετηρία της εκλογικής μάχης», τονίζει η εφημερίδα του “κομιστή” .

Και συνεχίζει:

«Η προοπτική αυτή που καταγράφηκε σε ορισμένες από τις τελευταίες έρευνες, στις οποίες ο Χρυσαυγίτης υποψήφιος εμφανίζεται να έχει ελάχιστη διαφορά από τη δύναμη που συγκεντρώνουν ο κ. Σπηλιωτόπουλος και ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σήμανε συναγερμό στα εκλογικά επιτελεία όλων των κομμάτων, καθώς, αν επιβεβαιωθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το πολιτικό σκηνικό θα ανατραπεί άρδην και οι επιπτώσεις του στη διπλή κάλπη της μεθεπόμενης Κυριακής θα είναι, όπως όλοι αναγνωρίζουν, πολύ σοβαρές.»

Τι συμπεραίνουμε λοιπόν;

Μολονότι υπάρχουν πλήθος δημοσκοπήσεων που βλέπουν κάθε τρεις και λιγο το φως της δημοσιότητας, τα συστημικά μέσα αρχίζουν και καταλαβαίνουν πως πλέον ο ελληνικός λαός ξύπνησε και δεν “μασάει” από χαλκευμένες δημοσκοπήσεις αυτού του είδους και αρχίζουν να τα μαζεύουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα εκλογικά επιτελεία όλων των κομμάτων, έχει σημάνει ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Οι εκλογές πλέον έχουν μπει στην τελική τους ευθεία…Οψόμεθα…
ΜΑΚΕΛΕΙΟ