Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΛΥΦΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΚΑΡΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ(ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ) ΔΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ
bankingnews.gr : Αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες για τους παραγωγικούς σκοπούς τους, μέσα στον επόμενο χρόνο, υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Μυτιλήνη όπου περιοδεύει.
Μιλώντας σε κοινό αγροτών ο πρωθυπουργός εξήγησε: «Ήδη προχωρούμε όλες τις προετοιμασίες, ώστε από την επόμενη χρονιά να λειτουργήσει η κάρτα πετρελαίου των αγροτών. Παλιά μου δέσμευση, που χρειάστηκε χρόνο για να υλοποιηθεί. Αλλά τώρα βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία.
Όλοι οι αγρότες θα έχουν καταγεγραμμένα τα αγροτικά μηχανήματά τους και τις καλλιεργητικές τους ανάγκες. Και θα παίρνουν αυτόματα αφορολόγητο πετρέλαιο, για τους παραγωγικούς σκοπούς που απασχολούν τα μηχανήματά τους».
Ο πρωθυπουργός όμως υποσχέθηκε και πιο άμεσες ενισχύσεις που σχετίζονται με το κόστος εργασίας. 
Συγκεκριμένα ανέφερε: «μειώνουμε το κόστος που πληρώνουμε σήμερα στους μετανάστες εργάτες, δηλαδή στους ξένους εργάτες που απασχολούνται νόμιμα σε αγροτικές εργασίας ως εποχιακοί.
- Μειώνεται πολύ κάτω από το μισό, το κόστος της βίζας που πληρώνουν στα ελληνικά προξενεία του εξωτερικού.
- Μειώνεται πολύ η ασφάλισή τους. Στην αρχή στα δύο τρίτα και λίγο αργότερα κάτω από το μισό. Δηλαδή τελικά θα ασφαλίζονται μόνο για υγεία, όχι για σύνταξη!
- Και τέλος, δημιουργείται μια ευελιξία, ώστε να καταβάλλονται εισφορές για τα πραγματικά μεροκάματά τους. Κι όχι προκαταβολικά για τρεις μήνες όσο κι αν δουλέψουν στο μεταξύ…».

Υ/Γ: ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ "ΝΟΜΙΜΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ :