Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΕΓΚΥΡΟ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ
Διάβαζουμε απο xryshaygh.com : Ανακηρύχθηκε το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής - Πανέτοιμοι για την τελική μάχη της 25ης Μαΐου
Το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου ανακήρυξε πριν λίγο το ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.
Κόντρα στα σενάρια συνταγματικής εκτροπής από τα καθεστωτικά παπαγαλάκια και τις ύστατες προσπάθειες για εκλογικό πραξικόπημα από την χούντα Σαμαρά, η ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της, εγκρίνοντας το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, το οποίο ήταν αναμενόμενο.
42 καταξιωμένοι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, στρατηγοί, ιατροί, καθηγητές, επιστήμονες κύρους, αλλά και Έλληνες αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές ενωμένοι συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτική μάχη της 25ης Μαΐου.

Ο θρίαμβος της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές θα είναι η χαριστική βολή στην καταρρέουσα χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου.
Θα δικαιώσει και θα απελευθερώσει άμεσα τους παράνομα και αδίκως προφυλακισμένους Συναγωνιστές και θα στείλει για πρώτη φορά Έλληνες Εθνικιστές στην Ευρωβουλή για να αγωνιστούν δυναμικά για τα εθνικά συμφέροντα. 
http://www.xryshaygh.com/