Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ




  • Δημοσκόπηση zougla.gr: Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή -Ο Έλληνας αφυπνίστηκε και τιμωρεί το σάπιο καθεστώς
  • Στα ύψη η δημοτικότητα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου μετά την παράνομη προφυλάκιση
  • Πρώτο αίτημα της κοινωνίας η τιμωρία των κλεφτών και των απατεώνων πολιτικών
  • Φυλλορροούν ΝΔ και Σύριζα μετά την άθλια σύμπραξή τους ενάντια στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή
Ως πρόλογο για την παρουσίαση των δεδομένων από την δημοσκόπηση του zougla.gr, η οποία δεν θα δημοσιευτεί, διότι παρουσιάζει με σαφήνεια και πέραν πάσης αμφιβολίας την ανατροπή που έχει σημειωθεί στο πολιτικό σκηνικό,
θα θυμίσουμε κάτι πολύ σημαντικό. Οι δημοσκοπήσεις της εν λόγω ιστοσελίδας έχουν αποδειχτεί οι πιο αξιόπιστες, πολύ απλά διότι στις εκλογές - πρόκληση για τους δημοσκόπους του Μαΐου του 2012 - η zougla.gr ήταν αυτή που πλησίασε εγγύτερα στα πραγματικά αποτελέσματα, όταν την ίδια ώρα οι εταιρίες που συνεργάζονται με τα κανάλια των εργολάβων φρόντιζαν να κόβουν στην μέση τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Ο λόγος που δεν θα δημοσιευτεί είναι διότι, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα θα συνεχίσει την έρευνα για την τάση της κοινής γνώμης, ώστε να φανεί εάν παγιωθούν αυτά τα εντυπωσιακά στοιχεία που διακρίναμε». Γίνεται λοιπόν σαφές, ότι η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού είναι ραγδαία και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα βρέθηκε προ τέτοιας εκπλήξεως, ώστε να επιλέξει να επιβεβαιώσει τα δεδομένα με μία δεύτερη δημοσκόπηση.
undefined
Εντούτοις, δημοσιεύτηκαν κάποια από τα στοιχεία της δημοσκόπησης, δίχως βεβαίως να δημοσιευθεί η πρόθεση ψήφου. Τα στοιχεία αυτά, είναι ενδεικτικά της κατάστασης που διαμορφώνεται πλέον δημοσκοπικά και απτυπώνουν την πραγματική εικόνα στην ελληνική κοινωνία. Πρόκειται για χαρακτηριστικά και αδιαμφισβήτητα δείγματα της απελπισίας στην οποία έχει περιέλθει το κρατούν πολιτικό σύστημα, αφού όπως φαίνεται, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν εξαλείφτηκε από τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις της κατοχικής κυβέρνησης Σαμαρά, η οποία εκτέλεσε εντολές των διεθνών τοκογλύφων, αλλά αντιθέτως παγίωσε τις δυνάμεις της και σήμερα τις αυξάνει με ραγδαίο ρυθμό!
undefined
Σύμφωνα, λοιπόν, με την προηγούμενη δημοσκόπηση της εν λόγω ιστοσελίδας, η ΝΔ είχε συσπείρωση 59,5%, χάνοντας 16% των ψηφοφόρων της, οι οποίοι πηγαίναν στην Χρυσή Αυγή. Τώρα αυτό το κύμα ψηφοφόρων που φεύγουν από την ΝΔ και πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή αυξηθεί κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες. Συγκεκριμένα, το ποσοστό των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας το οποίο μετακινείται προς την Χρυσή Αυγή, ανέρχεται στο 25,8%!
undefined
Το ίδιο αποτέλεσμα γίνεται εμφανές και στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην προηγούμενη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ είχε συσπείρωση 49,5% με 12,6% των ψηφοφόρων του να μετακινείται προς την Χρυσή Αυγή. Τώρα, πλέον, η συσπείρωση του είναι 43,8% και το κύμα των μετακινούμενων προς την Χρυσή Αυγή ψηφοφόρων του είναι 18,1%.
Με πολύ απλά λόγια, οι ψηφοφόροι ΝΔ και Σύριζα, τιμωρούν τις πολιτικές ηγεσίες των δύο κομμάτων για τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις τις οποίες εξαπέλυσαν κατά ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, που βρίσκεται στη Βουλή με την ψήφο 500.000 Ελλήνων τους οποίους οι συνέταιροι του αντισυνταγματικού τόξου, περιφρονούν και απειλούν ταυτόχρονα!
Ένα εξόχως εντυπωσιακό στοιχείο της δημοσκοπήσεως είναι ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, πλέον εμφανίζεται να διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του "καταλληλότερου πρωθυπουργού". Η παρούσα κάρτα, το επόμενο χρονικό διάστημα θα αρχίσει να αποτυπώνει την πραγματικότητα, αναδεικνύοντας τον προφυλακισθέντα κατόπιν μιας παράνομης και αντισυνταγματικής πολιτικής δίωξης Γενικό Γραμματέα του Κινήματός μας, στην πρώτη θέση.
undefined 
Γίνεται απολύτως εμφανές, συνεπώς, ότι τα δύο μεγάλα κόμματα φυλλορροούν και διαλύονται με τους ψηφοφόρους τους να στρέφονται μαζικά προς την Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής συνωμοσίας που έστησαν από κοινού εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τώρα που πλέον έχει γίνει αντιληπτό από όλους τους Έλληνες ότι οι διώξεις είναι στημένες και πολιτικά υποκινούμενες, οι ψηφοφόροι των συνωμοτών τους τιμωρούν δυναμώνοντας την Χρυσή Αυγή, που είναι η μοναδική δύναμη αντίστασης εναντίον του καθεστώτος του Μνημονίου. 
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα αποτελέσματα της προηγούμενης δημοσκόπησης, ώστε να μπορέσετε να κάνετε μόνοι σας τις συγκρίσεις σας. 


 http://www.xryshaygh.com/