Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ



Ουκρανή πίσω από τη δολοφονία ηλικιωμένου στον Αγιο Παντελεήμονα - Στη δημοσιότητα από τις αρχές η φωτογραφία της.
Aνθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η Αστυνομία για τη σύλληψη 46χρονης Ουκρανής η οποία καταζητείται για τη δολοφονία ηλικιωμένου μέσα στο διαμέρισμά του στον Αγιο Παντελεήμονα. Με εντολή εισαγγελέα η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία της 45χρονης σε βάρος της οποίας έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βρεθεί δολοφονημένος στις 18 Ιουλίου 2012 μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Πάτμου στον Άγιο Παντελεήμονα.  Το θύμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίστηκε στις 13 Ιουλίου.
 Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.,
δράστης της ανθρωποκτονίας είναι η Ουκρανή (επ) ΛΟΖΙΔΟΥ ή ΛΟΖΙΝΑ ή LOZIDOU ή LOZINA ή KAMENETS (ον.) ΝΑΤΑΛΙΑ ή NATALIA ή NATALIYA του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ή ALEXANDROU ή ALEXANDR ή OLEKSANDR και της ΜΑΡΙΑΣ ή MARIA που γεννήθηκε το 1967 στην Ουκρανία.
Τον τελευταίο μήνα πριν τη δολοφονία, η Ουκρανή  φιλοξενείτο από το θύμα στην οικία του, την οποία και  εγκατέλειψε εσπευσμένα την ημέρα της ανθρωποκτονίας και αναχώρησε για Ουκρανία.
Σε βάρος της 46χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και γίνονται οι ενέργειες για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης.
Από την Αστυνομία καλούνται όσοι γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
iefimerida.gr