Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...X.A :Διανομή παραδοσιακών τροφίμων της Λαμπρής - Μ.Πέμπτη, Πλατεία Συντάγματος, 10 π.μ.


ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΚΑΜΙΝΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ
Την Μεγάλη Πέμπτη στις 10 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, η Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει διανομή παραδοσιακών τροφίμων της Λαμπρής: αρνί, αυγά, τσουρέκι, πατάτες, σε ποσότητα ικανή να σιτίσει χιλιάδες ελληνικές οικογένειες. Θα δοθεί προτεραιότητα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους, που πλήττονται περισσότερο από την εθνοκτόνο μνημονιακή πολιτική.

Χρυσή Αυγή: " Η Απάντησή Μας Στον Δήμαρχο Των Λαθρομεταναστών Και Της Παγκοσμιοποίησης. "

Πριν από τρεις μόλις ημέρες, Έλληνες παραγωγοί μοίρασαν δωρεάν λαχανικά ακριβώς έξω από τη βουλή. Πάρα πολλές φορές τους τελευταίους μήνες πραγματοποιούνται ανάλογες εκδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος. Δεν είδαμε ούτε μία φορά τον δήμαρχο Καμίνη, που εξελέγη με ψήφους λαθρομεταναστών, να παίρνει θέση. Πόσο μάλλον να απειλεί και να εκδίδει διαταγές απαγόρευσης, όπως έκανε πριν από λίγο για το αυριανό συσσίτιο της Χρυσής Αυγής. Ιδού η...
σχετική κατάπτυστη ανακοίνωση:

«Τις ημέρες κατάνυξης και αγάπης διάλεξε η Χρυσή Αυγή για να κάνει επίδειξη πρόκλησης, με συσσίτια μίσους, στην πιο κεντρική πλατεία της χώρας και της πρωτεύουσας, την Πλατεία Συντάγματος. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη και πλήττουν βίαια την προσπάθεια για ανάταξη της χώρας και της Αθήνας ειδικότερα, καθώς στέλνουν στην κοινή γνώμη, εγχώρια και διεθνή, ένα διπλά εσφαλμένο μήνυμα: ότι στην πρωτεύουσα της χώρας επικρατεί μια γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης, η οποία μπορεί μάλιστα να αντιμετωπιστεί με δράσεις ρατσιστικής και ξενόφοβης ελεημοσύνης. Καθιστούμε απολύτως σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ο Δήμος Αθηναίων θεωρεί τη σχεδιαζόμενη αυριανή συνάθροιση αυθαίρετη και παράνομη και θα κάνει ό, τι επιβάλλεται προκειμένου αυτή να μην πραγματοποιηθεί»

Καμίνης: Θα απαγορεύσω τη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής


Υπενθυμίζουμε στον λαθρολάγνο Καμίνη ότι στην Ελλάδα έχουμε ακόμη δημοκρατία και το δικαίωμα του συνέρχεσθαι δεν μπορεί κανείς να μας το στερήσει.
 Στη χώρα δυστυχώς επικρατεί «μία γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης» και όποιος δεν το κατανοεί αυτό σημαίνει ότι ζει σε άλλη χώρα ή σε άλλον πλανήτη.
Να αφήσει τις παραινέσεις ο Καμίνης, διότι προ μηνών ο ίδιος διοργάνωνε σόου με τηλεοπτικές κάμερες και τηλεπερσόνες στο Σύνταγμα, για να δείξει τη δήθεν κοινωνική αλληλεγγύη του, για την οποία όμως δεν είχε πληρώσει ούτε μισό ευρώ.
 Υπενθυμίζουμε επίσης ότι πολλά από τα είδη που είχαν χαρίσει τότε οι Αθηναίοι για τους φτωχούς συμπολίτες μας, κατέληξαν στα σκουπίδια , αμέσως μόλις έκλεισαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Η Χρυσή Αυγή καλεί όλα τα κόμματα και όλους τους Δήμους που έχουν αρπάξει εκατομμύρια ευρώ από τα δημόσια ταμεία, να πραγματοποιήσουν επιτέλους ανάλογες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Πού είναι τα συσσίτια που θα έκανε ο Σύριζα με τα λεφτά των βουλευτών του;
Μόνο για το 2013 τα κόμματα του… «συνταγματικού τόξου» θα μοιραστούν 50 εκατομμύρια ευρώ. Χώρια οι μισθοί και οι απολαβές βουλευτών και υπαλλήλων.
 Ούτε ένας τους δε βρέθηκε για να δώσει μισό ευρώ στους συμπολίτες μας που πένονται.
Γι’ αυτό πολεμούν όλοι τους με την ίδια λύσσα την Χρυσή Αυγή.
Γιατί η Χρυσή Αυγή φτύνει τα θλιβερά προνόμια του πολιτικού κατεστημένου και επιστρέφει την κρατική χρηματοδότηση στον ελληνικό λαό μέσω πολυποίκιλων δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.


Κλείνοντας θα εστιάσουμε στο θλιβερό φαινόμενο που παρατηρείται σε ανάλογες ενέργειες διαφόρων φορέων, οι διανομείς να μη σέβονται την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας.
Είδαμε παραγωγούς να πετούν τρόφιμα στον αέρα, για να τα πιάσει όποιος προλάβει από τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους.

Σε αντίθεση με τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής, όπου πρώτα απ’ όλα διασφαλίζεται ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, υπάρχει άριστη οργάνωση και χιλιάδες συμπολίτες μας που πλήττονται από την ανέχεια, λαμβάνουν μία απαραίτητη και σημαντική βοήθεια.

Το κοινωνικό έργο μας αυτό θα συνεχιστεί, μέχρι ο ελληνικός λαός να απαλλαγεί από την άθλια μνημονιακή πολιτική.

Όλοι οι Έλληνες πολίτες καλούνται αύριο Μ.Πέμπτη στις 10πμ στο Σύνταγμα, στην διανομή παραδοσιακών τροφίμων της Λαμπρής που διοργανώνει ο «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή».
xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.