Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

"ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ;;


H ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ.
Απο ygropyr
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΘΛΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ! 
Το ΠΑΜΕ προσπαθεί να ματαιώσει τις αιμοδοσίες των Χρυσαυγιτών "μόνο για Έλληνες" όπως βλέπετε και στο βίντεο επειδή τάχα είναι ρατσιστικές αφού αυτό το αίμα προορίζεται μόνο για Έλληνες και με χωρίς κομματική ταυτότητα, ενώ την ίδια στιγμή το ΠΑΜΕ διοργανώνει αιμοδοσίες Κομμουνιστών ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!

Δείτε τι γράφει το φύλλο του Ριζοσπάστη 1 Μαρτίου 2012. http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6721569&publDate=

«Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της τάξης μας. Δημιουργούμε τράπεζα αίματος. Το αίμα της εργατικής τάξης το διαθέτουμε για τις ανάγκες των συναδέλφων μας όπου και όποτε απαιτείται, δεν το χαρίζουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου. Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ, να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή του ΠΑΜΕ» 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΟΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ;

Περαιτέρω λόγια νομίζω είναι περιττά. Αυτά είναι τα κομμούνια, οι θολοπροοδευτικούηδες, οι ψευτοφιλεύσπλαχνοι και οι ψευτοδημοκράτες από την αριστερά μέχρι τη διεθνιστική δεξιά. Εμείς τα ξέρουμε, να τα μάθετε και εσείς όλοι που σας πιάνουν κότσους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.