Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ KAI EMETIKA ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΕΤΟΥΣE TO "ΑΔΕΛΦΑΤΟ" ΣΤΟ ATHENS PRIDE 2011-2012.


ΑΥΤΑ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΔΕΧΕΣΑΙ...ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ
Απο http://thiseus.pa-sy-a.gr
ΟΙ "QUEERICULUM VITAE" ~ www.qvzine.net ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΩΣ "ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΟΥIAΡ ΤΡΑΝΣ" ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ "ATHENS PRIDE 2011-2012"
ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΝΤΙΑΡΡΕΝΑ ΑΝΤΙΘΗΛΕΙΑ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΑ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΚΙΑΣ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ "ATHENS PRIDE 2011-2012"
ΟΙ ΑΦΥΣΙΚΟΙ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΕΣ "QUEERICULUM VITAE" ~ www.qvzine.net ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΩΣ "ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΟΥIAΡ ΤΡΑΝΣ" ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΑΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΓΕΝΕΤΗΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ: "ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ" - "ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ" - "ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ" - "ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ / ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΛΟ ΑΛΛΑΓΕΣ" - "ΠΙΣΩ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΡΕΣ" - "ΙΣΟΒΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ" - "ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ" - "ΕΝΣΗΜΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΣΕ ΑΤΕΚΝΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΓΙΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ" - "ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΛΟ ΑΛΛΑΓΕΣ" - "GREECE IS A HOMOPHOBIC COUNTRY" - "GAY LESBIAN BISEXUAL AND TRANSGENDER PEOPLE FACE EVERYDAY THE HOMOPHOBIA OF GREEK MEDIA AND THE STATE BUT ALSO VERBAL AND PHYSICAL ASSAULT IN THE STREET" - "ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΟΥIAΡ ΤΡΑΝΣ"

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ "ΧΥΤΗΡΙΟ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΕΔΩ

6 σχόλια:

  1. Ο λαγός του συστήματος, ανάλογος με αυτούς των δρομέων μεγάλων αποστάσεων, η Χρυση Αυγή, προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να νομιμοποιηθεί στην κοινή γνώμη μοιράζοντας τρόφιμα "μόνο σε Έλληνες", με το σύνθημα "τα λεφτά του λαού γυρνάν στο λαό". Αποδεχόμενοι λοιπόν τις κρατικές επιδοτήσεις, τους παχυλούς βουλευτικούς μισθούς, την προστασία του Κράτους και την ασυλία, παριστάνουν τους "φιλέλληνες" με ξένα κόλυβα, με τα χρήματα δηλαδή των φορολογουμένων.

    Σε τι διαφέρει από τους διορισμούς της Νέας Δημοκρατίας ή από τις απευθείας αναθέσεις έργων όλων των κυβερνήσεων στο παρελθόν? Σε τίποτε, εκτός απ' το ότι παλιότερα μοίραζαν ολόκληρους μισθούς, σήμερα μοιράζουν μακαρόνια και πατάτες. Παλιότερα ο κόσμος παρακαλούσε για μια θέση εργασίας, σήμερα παρακαλά για ένα πιάτο φαί. Οι πεινασμένοι που πάνε να προμηθευτούν τρόφιμα από τους συγκεκριμένους πάντα πεινασμένοι θα είναι..Όπως και οι κρατικοδίατοι που έπαιρναν δουλειές απ το δημόσιο, , κρατικοδίαιτοι παρέμειναν μέχρι να κλείσουν οι στρόφιγγες των δανείων και να χρεωκοπήσουν με το κεφάλι ψηλά (δηλαδη με την ιδιωτικη περιουσια σε offshore). Οι δράσεις της Χρυσής Αυγής δεν είναι δράσεις αλληλεγγύης φυσικά, ούτε φιλανθρωπίας, είναι ωμή, λαϊκίστικη εξαγορά συνείδησης με αντάλλαγμα μια μέρα επιβίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τη στάση της Χρυσής Αυγής στην περίπτωση της ΑΤΕ

    Η παραχώρηση της Αγροτικής στην Πειραιώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της τελευταίας δεκαετίας με διαστάσεις τραπεζο-οικονομικές, κοινωνικές, εθνικές. Μια ιδιωτική τράπεζα που υπάρχει χάρη στο δημόσιο χρήμα παίρνει δώρο με απόφαση του τραπεζίτη Προβόπουλου το "υγιές" κομμάτι μιας δημόσιας τράπεζας η οποία είχε ως στόχο την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας και στην οποία είναι υποθηκευμένο μεγάλο κομμάτι της αγροτικη γης. Εν ολίγοις η Ελλάδα δεν έχει Αγροτική Τράπεζα και η γη του Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφου θα χαριστεί, πολύ πιθανόν, σε ξένες πολυεθνικές ή στον Φούχτελ...

    Τι είπε η Χρυσή Αυγή για το συγκεκριμένο σκάνδαλο; ΤΙΠΟΤΑ!
    Αντιθέτως, ήταν το μοναδικό κόμμα της αντιπολίτευσης που δεν υπερψήφισε την πρόταση για τη σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων ώστε να συζητηθεί το θέμα τη ΑΤΕ, συντασσόμενη πλήρως με την κυβέρνηση.
    Παρόλα αυτά η Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων συνεδρίασε παρουσία των κυρίων Προβόπουλου και Στουρνάρα. Εκεί, θα περίμενε κανείς από τους βουλευτές της Χ.Α. να βουτήξουν από το γιακά τους τραπεζίτες που πίνουν το αίμα των Ελλήνων και να τους αρχίσουν στις σφαλιάρες ή, τουλάχιστον, να τους καταγγείλουν στα μούτρα ότι είναι εθνικοί προδότες που χαρίζουν την Αγροτική Τράπεζα και την αγροτική γη στον Σάλλας ή ακόμα να τους απειλήσουν πως όπου τους βρουν θα τους πάρουν στο κυνήγι για να "ξεβρωμίσει" ο τόπος...
    Τίποτα από όλα αυτά. Διαβάστε την, δημοσιογραφικού στυλ, τοποθέτηση του εκπροσώπου της Χ.Α.:

    "Παναγιώταρος προς Στουρνάρα - Προβόπουλο για ΑΤΕ
    Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012 - 13:27
    Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος απηύθυνε σήμερα τα εξής ερωτήματα στον Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Προβόπουλο στην διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της βουλής:
    - Τι πρόκειται να γίνει με τα 200 εκατομμύρια ευρώ που έχουν δανειστεί τα κόμματα από την Αγροτική;
    - Υπάρχει πρόβλεψη διακανονισμού των χρεών των αγροτών; Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η διαγραφή ΟΛΩΝ των αγροτικών χρεών, όπως ακριβώς είχε συμβεί και επί καθεστώτος 21ης Απριλίου.
    - Ποιο θα είναι το μέλλον των εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα και τις θυγατρικές της;
    - Υπάρχει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΤΕ που μετέφερε 8 εκατομμύρια ευρώ από τον προσωπικό του λογαριασμό στο εξωτερικό;
    Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου"


    Ούτε μια καταγγελία, ούτε ένα "Δεν θα περάσει", μόνο ερωτήσεις δεκπεραιωτικού χαρακτήρα για το πώς ακριβώς θα δρομολογηθούν ειδικά ζητήματα του ξεπουλήματος!
    Σε ανακοίνωσή της η Χ.Α. δείχνει την αμηχανία της και την ύποπτη άρνησή της ευθέως να αντιταχθεί στο σκάνδαλο:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ" ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΤΑΖΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΧΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΧΡΕΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ . ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ .ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ Χ.Α? ΚΑΝΕΝΑ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ,ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

      Διαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ

    ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΕΪΣ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ

    ΤΟ 'ΡΟΖ' ΦΕΙΣ.................................

    Η ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ, ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ.


    ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ 3ΟΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕΣ,

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ(?) ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΚΙΑ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ

    ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

    ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ - ΓΕΡΜΑΝΕ

    (ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ...ΑΠΛΑ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ)

    ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΥ Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ

    ΤΥΧΟΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΗ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ.

    ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.......ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

    ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΖΩΗ.


    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΩΣΤΑ

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ

    ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΘΡΙΚΟ

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΕΣ - ΔΩΡΑ ΠΡΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΣΟΥ. ΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΒΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ΤΗΣ Χ.Α ΚΙ ΑΛΛΟ

    ΘΑ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΝΤΟΝΑ.

    ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.

    ...........Με υπογραφή ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με τι ασχολουνται οι "πραγματικοι" ελληνες οπως εσυ δηλαδη? μηπως ετοιμαζεστε για την παρελαση των ομοφιλοφιλων? Σε τραβηξε το θεμα βλεπω που ειναι ασχετο με αυτα που λες αλλα δεν θελεις να το παραδεχτεις ανοιχτα. Αν δεν ειχαμε τα μπλογκ να ενημερωνομαστε θα μας ειχαν ταραξει στην παραπληροφορηση .αν ειναι η χρυση αυγη ανθελληνικο κομμα τοτε πως χαρακτηριζεις τα υπολοιπα κομματα?Μηπως εχεις κανενα πατριωτικο κομμα να μας δειξεις να ξεστραβωθουμε και εμεις οι ανιδεοι?

      Διαγραφή
    2. 15 Μαη και απαντηση δεν εχεις παρει ακομα απο ανωνυμε 13 Μαιου-10.03 απο τον ανωνυμο 4.17. Η μηπως η σιωπη του τα λεει ολα???? Εγω ενα ξερω η χρυση αυγη λεει μεσα στο Κ(υ)νοβουλιο αυτα που θελουμε εμεις ο απλος κοσμος να πουμε. Τα υπολοιπα για μενα ειναι περιτα και φανφαρες.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.