Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. ΙΣΟΒΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΤΙΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!

ΣΧΟΛΙΑ: ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ(!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΙΔΗ. ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 30%.

Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Κατίδη κινητοποίησε την ΕΠΟ, που αποφάσισε να αποκλείσει εφ' όρου ζωής απ' όλες τις εθνικές ομάδες τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

 Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

"Συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα Κυριακή 16 Μαρτίου 2013, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με αφορμή τον ναζιστικό χαιρετισμό του Γιώργου Κατίδη στον αγώνα ΑΕΚ-Βέροια και αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα ομόφωνα αποφάσισε

Η ενέργεια του ποδοσφαιριστή να χαιρετίσει ναζιστικά τους θεατές του αγώνα προκαλεί βάναυσα το κοινό αίσθημα, προσβάλλει βαρύτατα όλα τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας και τραυματίζει τον βαθιά ειρηνικό και ανθρώπινο χαρακτήρα του ποδοσφαίρου. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της αποφασίζει τον ισόβιο αποκλεισμό του Γιώργου Κατίδη από όλες τις εθνικές ομάδες


Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προέβλεψε ανάλογα φαινόμενα και έχει ήδη περιλάβει στον τύπο συμβολαίου, που οι ποδοσφαιριστές υπογράφουν με τις ομάδες, αντίστοιχες απαγορεύσεις.

Η Ε.Π.Ο. είναι, επίσης, βέβαιη, πως τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα θα παρέμβουν αποφασιστικά και θα επιβάλλουν τις προβλεπόμενες στον Πειθαρχικό Κώδικα, για το παράπτωμα, ποινές, οι οποίες είναι από τις βαρύτερες στο ποδόσφαιρο και αποτελούν αντιγραφή των ποινών, που η FIFA έχει θεσμοθετήσει για ανάλογες περιπτώσεις.

Τέλος, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα λάβει όλα τα πρόσφορα μέτρα για να διαφυλάξει τον ειρηνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου, και να προωθήσει τις αξίες της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και του σεβασμού που αυτό πρεσβεύει".

2 σχόλια:

  1. Μας δινουν τοση δημοκρατια οι βολεμενοι ολοι που βλεπω τη χρυση αυγη αυτοδυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.