Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ; Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑΣΩΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Πρόταση να εκδοθούν κρατικά ομόλογα στα οποία θα συμβάλουν όλες οι μητροπόλεις και μοναστήρια της Κύπρου κατέθεσε ο προκαθήμενος της εκκλησίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, σύμφωνα με το κυπριακό sigmalive. 

Μπορούμε να υποθηκεύσουμε όλη την περιουσία της εκκλησίας με αντίτιμο να επενδύσουμε στα κρατικά ομόλογα. Η περιουσία της εκκλησίας είναι τεραστίων διαστάσεων, πρόσθεσε.

Η εκκλησία θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια και όλοι θα πρέπει να πάρουν ομόλογα. Η περιουσία της εκκλησίας είναι στη διάθεση αυτού του τόπου για να στηριχθεί ο λαός και να μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα. «Να σταθούμε στα δικά μας πόδια και όχι σε ξένους. Είναι θαυμάσιος ο λαός μας και αγαπά την πατρίδα του».

Απαντώντας σε ερώτηση ανέφερε πως ο Πρόεδρος είναι σε επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο άρα δεν χρειάζεται καμία δική μου παρέμβαση.

Οι βουλευτές, σημείωσε, πήραν ορθή απόφαση και έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα στους Ευρωπαίους.

Πηγή: www.capital.gr

2 σχόλια:

 1. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΑΙ!! ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΩΣΤΟ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΗΨΙΑ

   ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ) ΤΟΥ

   Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.