Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Το Ξέσπασμα Του Μητροπολίτη Φθιώτιδος:Ξέφραγο Αμπέλι Η Ελλάδα..



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ,
Δεν προλάβαμε να εκδώσουμε το Δελτίο Τύπου της κλοπής στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως μας στο Καινούριο Λοκρίδος, που έγινε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το βράδυ και μετά δύο ημέρες, το βράδυ της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου δεχθήκαμε νέα επίθεση από τους κακοποιούς, οι οποίοι αφήρεσαν ότι ελάχιστο είχε απομείνει στην αποθήκη και τους χώρους των μαγειρείων των Κατασκηνώσεων.

Δυστυχώς το αίσθημα ανασφάλειας συνεχώς αυξάνεται, ξεσπά  σήμερα μιλώντας στον FM-1 ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κος Νικόλαος. Δυστυχώς σημειώνει επιστρέφουμε πολλά χρόνια πίσω στην εποχή του πλιάτσικου και της Τουρκοκρατίας. Ας το καταλάβουμε ότι κράτος δεν λειτουργεί , η Ελλάδα είναι αφύλακτη χώρα και ο καθένας ας προστατέψει τον εαυτό του , σημειώνει ο κος Νικόλαος τονίζοντας με νόημα πως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα πρέπει να αλλάξει πλέον όνομα.
Ο Σεβασμιώτατος καλεί μέσα από τον FM-1 όλους όσους έχουν την ευθύνη να εντείνουν τις προσπάθειές τους, να δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας σε όλους  γιατί ο λαός βάλλεται πανταχόθεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.