Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ (ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ .
Απο χρυσή αυγή 
Άκρως αποτελεσματικός ο κοινοβουλευτικός έλεγχος του Λαϊκού Συνδέσμου: 21/2 επανέφερε το θέμα με σχετική ερώτηση η Χρυσή Αυγή - 22/2 κατετέθη η τροπολογία της ΝΔ!
Την υπόθεση έφερε στη βουλή ο Συναγωνιστής βουλευτής και Αντισυνταγματάρχης (ε.α.) των Ειδικών Δυνάμεων Πολύβιος Ζησιμόπουλος.
Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής σέρνεται πίσω από την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, αυτήν την φορά για το μείζον ζήτημα του γένους ως προϋπόθεση για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές. Να τονίσουμε πως η Χρυσή Αυγή είχε αναδείξει το ζήτημα με ερώτηση του Συναγωνιστή Ζησιμόπουλου από τις 18 Ιουλίου και με νέα ερώτηση την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.
Μια μέρα μετά, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 85 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν  τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που πρόκειται να ψηφιστεί την ερχόμενη Πέμπτη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστών οι οποίοι δεν είναι Έλληνες στο γένος, αλλά έχουν απλώς την ελληνική ιθαγένεια.

Το εν λόγω ζήτημα είχε επισημάνει με εκτενές άρθρο και η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής στις 13 Φεβρουαρίου. Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια για να αναδείξουμε ακόμα μία μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής και ακόμα μία υποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ακολουθεί πια ολοφάνερα την πολιτική μας ατζέντα στην μάταια προσπάθεια να περιορίσει τις διαρροές ψηφοφόρων προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο.

“Χρυσαυγίτικη τροπολογία”: Λύσσα ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ για την επαναφορά του γένους στις Στρατιωτικές Σχολές
Τα ιμάτιά τους διέρρηξαν οι γνωστοί απάτριδες και αστράτευτοι για την προωθούμενη επαναφορά του γένους ως προϋπόθεση εισαγωγής στις Στρατιωτικές Σχολές, ένα θέμα που είχε αναδείξει πριν 7 μήνες η Χρυσή Αυγή. Με εκτενή ρεπορτάζ η "Ελευθεροτυπία", "Η Εφημερίδα των Συντακτών "και οι "6 Μέρες" του Δελλατόλα χαρακτηρίζουν ως σύρσιμο της κυβέρνησης στην ατζέντα της Χρυσής Αυγής την τροπολογία που κατέθεσαν οι 84 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Οι "6 Μέρες" μάλιστα την χαρακτηρίζουν ως "Χρυσαυγίτικη" την εν λόγω τροπολογία, καθώς είναι... αναχρονιστική και υιοθετεί την πιο ακραία εθνικιστική ατζέντα.

Στο ίδιο μήκος ανθελληνικού κύματος και αριστερού παραληρήματος κινήθηκε προ ολίγου και η Δημάρ, η οποία με ανακοίνωσή της τόνισε: "Τουλάχιστον μεσαιωνικό σκοταδισμό αποπνέει η προτεινόμενη τροπολογία από βουλευτές της ΝΔ, που συνεπικουρούνται από τους συναδέλφους τους της Χρυσής Αυγής και των ΑΝΕΛΛ, να συμπεριληφθεί το κριτήριο του γένους για όσους θέλουν να σταδιοδρομήσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Κριτήριο για ένα σύγχρονο κράτος και ένα σύγχρονο στράτευμα δεν μπορεί να είναι άλλο από την ιδιότητα του πολίτη με βάση την ιθαγένεια. Όσοι μετατρέπουν τις Ένοπλες Δυνάμεις σε πεδίο ιδεολογικής και πολιτικής αντιπαράθεσης υποσκάπτουν την ενότητα και την αποτελεσματικότητά τους σε εποχές κρίσιμες για τη χώρα μας."
Το θνησιγενές ΠΑΣΟΚ από την άλλη, το οποίο βαίνει ολοταχώς προς το τελευταίο συνέδριο της ιστορίας του, καθώς είναι με το ένα πόδι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας σημείωσε: "Η κατάργηση της πρόσθετης προϋπόθεσης του ελληνικού γένους και όχι απλώς της ελληνικής ιθαγένειας για την εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, έγινε μετά από επίμονες γραπτές παρατηρήσεις του Συνηγόρου του Πολίτη πως η προηγούμενη νομοθετική πρόβλεψη ήταν κατάφωρα αντισυνταγματική.Και είναι πράγματι κατάφωρα αντισυνταγματική γιατί η μόνη εξαίρεση σε σχέση με το γένος που προβλέπει και επιτρέπει το Σύνταγμά μας είναι αυτή που αφορά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να έχει την ελληνική ιθαγένεια από πατέρα ή μητέρα, όπως έχει διαμορφωθεί η σχετική διάταξη. Για όλα όμως τα υπόλοιπα πολιτειακά αξιώματα και όλες τις άλλες δημόσιες θέσεις δεν επιτρέπεται να αναπαράγεται η προϋπόθεση αυτή. Ακόμα και στις ΗΠΑ, κατ’ εξοχήν χώρα πολιτογραφήσεων, αντίστοιχος περιορισμός υπάρχει μόνο για τη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ. Όταν λοιπόν κάποιος μπορεί να εκλεγεί Πρωθυπουργός ή να διοριστεί Υπουργός Εθνικής Άμυνας, είναι αδιανόητο να του λες ότι δεν μπορεί να εισαχθεί σε παραγωγική σχολή αξιωματικών ή υπαξιωματικών. Επίσης όταν καλείται να υπηρετήσει τη θητεία του στις Ένοπλες Δυνάμεις ως κληρωτός, δεν μπορείς να μην του επιτρέπεις να καταστεί βαθμοφόρος των Ενόπλων Δυνάμεων από παραγωγική σχολή. Στο πλαίσιο αυτό είναι θεσμικά απαράδεκτη η συμμετοχή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη σχετική δημόσια συζήτηση και μάλιστα μέσω twitter".
Απέναντι σε όλους αυτούς που θέλουν τον Ελληνικό Στρατό προσκυνημένο, υποχείριο των πολιτικάντηδων και ταπεινωμένο όπως τον Ιανουάριο του 1996 στα Ίμια, η Χρυσή Αυγή θα δίνει ανυποχώρητη τον Αγώνα εντός και εκτός Κοινοβουλίου για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων που αποτελούν τον εγγυητή της ασφάλειας του Έθνους.

Η απαγόρευση εισαγωγής αλλοδαπών στις Στρατιωτικές Σχολές είναι μία μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής και αποτελεί δικαίωση πολυετών αγώνων. Η τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού δεν θα παραδοθεί σε αλβανούς, ασιάτες και αφρικανούς και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν θα γίνουν υποχείρια ξένων πρακτόρων, επειδή έτσι θέλησε μία ξεφτιλισμένη, ανθελληνική ηγεσία. Τα αποκόμματα ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν ήδη τεθεί στο περιθώριο της πολιτικής και της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.