Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΑΜΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ.


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ...ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ,ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ...Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ....
Απο defencenet
Στις φυλακές Διαβατών οδηγήθηκε μετά την ανάγνωση της απόφασης του δικαστηρίου και συνοδεία αστυνομικών, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ύστερα από την αποχώρησή του  από το Δικαστικό Μέγαρο.

Ο τέως Δήμαρχος Θεσσαλονικέων είναι πρώτος πολιτικός που του επιβάλλεται η ποινή της ισόβιας κάθειρξης για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος.   
Όπως ανέφερε ο ίδιος  του επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και ενώ αποδεδειγμένα ο επίορκος υπάλληλος υπεξαιρούσε χρήματα, πολλά χρόνια πριν αναλάβει δήμαρχος ο ίδιος.
«Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ενδόμυχα κανένας Θεσσαλονικιός και κανένας Έλληνας δεν πιστεύει ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος τους πρόδωσε. Θα περιμένω την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου. Κάποιοι θα πεθάνουν με τις τύψεις τους» κατέληξε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είχε επιβάλει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης εκτός από τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τον στενό του συνεργάτη Μ. Λεμούσια και τον πρώην ταμία -και βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση- Π. Σαξώνη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης των 18 εκατ. ευρώ στο δήμο.
Στη φυλακή να στείλουν τους μεγαλοαπατεώνες με το μαύρο πολιτικό χρήμα και όχι τους φουκαράδες μικροοφειλέτες. Το άθλιο κράτος να πάψει να καλύπτει τις μίζες των πολιτικών κομμάτων, τα σκάφη, τα ελικόπτερα και τις παράνομες βίλες των νταβατζήδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.