Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο πατήρ Βαρουφάκης, πρόεδρος στην Χαλυβουργική, υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με την Τουρκία! Θα συνεργαζόταν- και αυτός -ακόμη και με τον διάβολο.βαρουφάκης χαλυβουργική 

 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ , Η ΝΥΝ(;), ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.

Διαβάστε το άρθρο του (κλικ) με τα απολύτως λογικά επιχειρήματα για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία για λόγους… συμφέροντος!

Αντιπροτείνουμε λοιπόν, να συνεκμεταλλευθούμε την Χαλυβουργική, καταλαμβάνοντας α λα Τούρκα τον περίγυρο του εργοστασίου με τον γνωστό τρόπο καλής γειτονίας. Για το συμφέρον της εταιρείας, βεβαίως – βεβαίως.

Απομένει κύριε Βαρουφάκη (πατήρ) να μας εξηγήσετε γιατί εμείς οι κουτόφραγκοι πληρώναμε με το αίμα μας τους εξοπλισμούς του Γιάννου Παπαντωνίου (ξέρετε, ο γιός σας Ιωάννης είναι ιδρυτικό μέλος στην ΜΚΟ του). Αλλά θα μου πείτε, η δουλειά δεν είναι ντροπή.

Α, για να μην ξεχάσω, ενώ για το άλλο σιδεράδικο έγινε χαμός όταν επιχειρήθηκε να “φύγουν οικειοθελώς” εργαζόμενοι, όταν η Χαλυβουργική ΑΕ έκανε το ίδιο, δεν άνοιξε μύτη. Ούτε ένα πλάνο σε κανάλι. Για δείτε:

Χαλυβουργική ΑΕ: Αντεργατικό μπαράζ με απολύσεις 170 εργαζομένων, μειώσεις μισθών και κατάργηση δώρων 26/02/2013

Σε 170 απολύσεις, με τη μέθοδο της εθελούσιας εξόδου, προχώρησε η εργοδοσία της Χαλυβουργικής ΑΕ, ενώ παράλληλα, προχωρά στην εφαρμογή του συνόλου των αντεργατικών μέτρων, απαιτώντας από τους εργαζόμενους να αποδεχθούν:

  • Μείωση μισθών και ονομαστικών ημερομισθίων κατά 20%.

  • Την εφαρμογή ευέλικτου ωραρίου, με βάση τις 40 ώρες.

  • Την κατάργηση των δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων.

  • Κατάργηση του επιδόματος αδείας.

  • Υπερωρίες και υπερεργασία, να αμείβονται βάση νόμου.

  • Κατάργηση των λεωφορείων που μεταφέρουν το προσωπικό.

  • Κατάργηση των καρτών του ΟΑΣΑ.

Με πληροφορίες από
http://strategyreports.wordpress.com/2013/02/28/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BF/
http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/10410/halyvoyrgiki-ae-antergatiko-mparaz-me-apolyseis-170-ergazomenon-meioseis

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.