Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δένδιας καταπατά το άσυλο (αναρχοφασιστών) και τα δημοκρατικά δικαιώματα (των λαθρομεταναστών παρεμπόρων)!



Πλήρωνε κορόιδο καταστηματάρχη από το υστέρημα σου,να συντηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ αυτούς που σε καίνε και αυτούς που απλώνουν κουρελούδες με κινέζικες "μαϊμούδες" έξω από το μαγαζί σου,χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε τίποτα και σε κανέναν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τσιρίζει μόνο για την φοροδιαφυγή των Ελλήνων.Για τους λαθρομετανάστες και το παρεμπόριο που μας στοιχίζει πάνω από 10 δις. ...τουμπέκα.

Μην ξεχάσεις να ξαναψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ και στις επόμενες εκλογές....και μια κουρελού ίδια με αυτή των λαθρομεταναστών σε περιμένει...Αν σ αφήσουν βέβαια οι λαθρομετανάστες να κάτσεις κοντά τους,στα καλά στέκια να πουλάς και εσύ το παρεμπόριο των κινέζικων καρτέλ μαϊμουδιών"..

Jack the Ripper...


 Η ΑΘΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..

Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε το ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην ΑΣΟΕΕ και την επέμβαση της Αστυνομίας εντός του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος. Με ανακοίνωσή του το τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ χαρακτηρίζει την είσοδο της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ «Ευθεία επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα, στο άσυλο, στη δημοκρατική λειτουργία των πανεπιστημίων», ενώ κατηγορεί ευθέως τον Νίκο Δένδια ότι επιτίθεται σε κάθε συλλογικότητα που δεν ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα της Χρυσής Αυγής.

  Ανάμεσα σε άλλα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Νίκος Δένδιας συνεχίζει την επιχείρηση εμπέδωσης της τρομοκρατίας σε κάθε συλλογικότητα στο κέντρο της Αθήνας που δεν ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα της Χρυσής Αυγής. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο εντάσσονται τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην ΑΣΟΕΕ με πρωταγωνιστές δυνάμεις της αστυνομίας, διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικούς με πολιτικά, οι οποίοι εισέβαλαν στο κτίριο και κάνανε «φύλλο και φτερό» γραφεία φοιτητικών νεολαιών, απειλώντας με προσαγωγές».

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ,ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.