Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΜHΝYΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ "ΦΙΕΣΤΑ"  ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ (ΜΠΑ...ΠΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ) )ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
iefimerida.gr 
Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Πειραιά, προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του κόμματος της «Χρυσής Αυγής» να προχωρήσει στη διανομή τροφίμων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, χωρίς να έχει ζητήσει σχετική άδεια. Ο δήμαρχος Πειραιά μάλιστα έδωσε εντολή στον αντιδήμαρχο Ευστάθιο Κωσταντούζο, να καταθέσει μήνυση.
«Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι στον Πειραιά λειτουργούν οι Νόμοι και οι Κανόνες μιας ευνομούμενης πόλης. Κανείς και με κανένα πρόσχημα δεν μπορεί να παρανομεί και να καταλαμβάνει χώρους που ανήκουν στον δήμο» δήλωσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και προσέθεσε ότι «τα κόμματα εάν θέλουν να ασκήσουν κοινωνική πολιτική συμπληρωματικά, μπορούν να το πράττουν σε δικούς τους χώρους ή σε άλλους αφού πρώτα ζητηθεί άδεια».
«Κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με πρόσχημα τη φτώχεια των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση, μπορούν να στήνουν φιέστες και να τους υποβάλουν σε διαδικασίες που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια τους»,

τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου Πειραιά και αναφέρεται ότι «ο δήμος Πειραιά και η Εκκλησία της πόλης φροντίζουν καθημερινά και όχι ευκαιριακά και για το θεαθήναι, χιλιάδες πολίτες που έχουν ανάγκη για ένα πιάτο φαγητό και για είδη πρώτης ανάγκης, χωρίς να εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και τη δυστυχία».
"Το πολιτικό κατεστημένο τρομοκρατημένο από την αλματώδη άνοδο και εδραίωση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία αντιδρά με σπασμωδικές κινήσεις, προσπαθώντας να εμποδίσει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, την δέσμευσή μας δηλαδή να επιστρέψουμε τα λεφτά του ελληνικού λαού στους κατόχους του" σημειώνει σε ανακοίνωσή η Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή επισημαίνει ότι «στη χθεσινή εορταστική διανομή στον Πειραιά που προσήλθαν δοκιμαζόμενοι Έλληνες, ένας αστυνομικός όντως ζήτησε απο τα μέλη να μετακινηθούν από το σημείο αλλά σε ερώτηση "πού να πάνε, για να εξυπηρετήσουνε τους χιλιάδες Έλληνες συμπολίτες" δεν πήραμε καμία απάντηση».

1 σχόλιο:

  1. Τι να πω ρε παιδιά, μερικοί τύποι είναι αδιόρθωτοι.

    Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει αυτός ο γελοίος καραγκιόζης ότι τον γράφουμε ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ μας ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.