Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ


ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ 3-4 ΧΙΛ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΩΡΑ...ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!
Aπο iefimerida
Με τιμώρησαν τα ΜΜΕ, δεν ήθελαν έναν άνθρωπο να λέει όχι, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και κατήγγειλε ότι του έκλεψαν ψήφους. «Πήρα 3,3 και μου το έκαναν 2,9» είπε.

Αναφερόμενος στους λόγους που οδήγησαν το κόμμα του εκτός Βουλής ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, είπε:

«Με κάλεσε το «σύστημα» και μου είπε: Γιώργο θα ψηφίσεις. Είπα όχι. Είπες όχι; Θα δεις! Αρχισαν λοιπόν τα ΜΜΕ να με αποκαλούν «ο κωλοτούμπας», «στην κατάψυξη» κλπ» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Εξήγησε, μάλιστα, ότι «τα ΜΜΕ επέβαλαν το Μνημόνιο γιατί είχαν συμφέροντα. Ηθελαν την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας,
την απώλεια της οικονομικής δυνατότητας γιατί κάνουν δουλειές, να πάρουν τον ΟΠΑΠ, να πάρουν μια τράπεζα» είπε χαρακτηριστικά.

«Αντί να με επιβραβεύσει το σύστημα μου είπε «γειά χαρά» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Μου έκλεψαν ψήφους»

Ο κ. Καρατζαφέρης κατήγγειλε, μιλώντας στην ίδια εκπομπή ότι στις εκλογές του Ιουνίου 2012 πήρε «3,3 και μου το έκαναν 2,9 για να μη μπω στη Βουλή». Πρόσθεσε ότι έγινε επιχείρηση «αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος» και του «έκλεψαν» περίπου 3-4 χιλιάδες ψήφους.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «προσπάθησαν να μου προσάψουν ότι είμαι ακροδεξιός αλλά δεν τα κατάφεραν».

Απαντώντας στο ερώτημα αν θα πάει χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των κουμπάρων του Αδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη, οι οποίοι εγκατέλειψαν το ΛΑΟΣ και εξελέγησαν βουλευτές της ΝΔ, ο κ. Καρατζαφέρης είπε:

«Προτίμησαν τον εύκολο δρόμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγνοήσω το ότι έχουμε μια κουμπαριά, που και οι δύο επιζητούσαν μετά μανίας. Τον έναν τον πάντρεψα, του άλλου του βάφτισα το γιο. Δεν θα πάω δώρο στο βαφτιστήρι μου, επειδή ο μπαμπάς του ήταν άτακτος;»

2 σχόλια:

  1. Εκτός τόπου και χρόνου είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΕΓΙΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800 ΑΚΥΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.