Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο αμερικανοτσολιάς Τσίπρας μισεί τους Έλληνες και το αποδεικνύει κάθε ημέρα: Μαζί με τους μετανάστες να έρθουν και οι οικογένειες τους .



ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Να φέρουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους όσοι μετανάστες ζουν στην Ελλάδα προτείνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. Σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» αναφέρει: «Αν είναι κάποιος χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται πρέπει να έχει χαρτιά και ένα καθεστώς νόμιμης παραμονής. Το να μπορεί υπό τέτοιες συνθήκες να φέρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του δεν είναι τόσο παράλογο. Οι Έλληνες της Διασποράς απέκτησαν αυτό το δικαίωμα. Αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι τα παράνομα κυκλώματα που σχετίζονται με τη διακίνηση, την καταναγκαστική πορνεία, τα ναρκωτικά καθώς και το καθεστώς των ανθρώπων που εγκλωβίζονται στην Ελλάδα ενώ θέλουν να φύγουν στην κεντρική Ευρώπη και αποτελούν τη μεγάλη πλειονότητα των μεταναστών δίχως χαρτιά».

ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

1 σχόλιο:

  1. Αν είναι να φορτωθούμε λαθρομετανάστες ας πάρουμε αυτούς:
    Με σφαγή κινδυνεύουν στη Συρία 400.000 Ελληνορθόδοξοι από τους αντικαθεστωτικούς
    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=44204&Itemid=139

    Φυσικά για κάθε χριστιανό που θα έρχεται θα διώχνουμε με το ίδιο καράβι τους μουσουλμάνους, οι οποίοι θα κάνουν την «επανάσταση» τους εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.