Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΞΕΦΤΙΛΑ Κ.ΠΛΕΥΡΗ: Καλύτερα να ψηφίσετε ΚΚΕ, παρά την Χρυσή Αυγή


Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ. ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΚΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ :

«Πόλεμο» με την Χρυσή Αυγή έχει ανοίξει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ, Κώστας Πλεύρης, καθώς λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν την εκλογική μάχη, κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν την Αλέκα Παπαρήγα και όχι τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Πλέύρης, από την την τηλεοπτική του εκπομπή στον σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ, κατηγόρησε την Χρυσή Αυγή για τις πρακτικές της και είπε πως οι πολίτες θα ήταν καλύτερα να ψηφίσουν το ΚΚΕ, με το οποίο ωστόσο δεν συμφωνεί, παρά να επικροτήσουν με την ψήφο τους, τις πρακτικές του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Στο τέλος μάλιστα προέτρεψε τους πολίτες να ψηφίσουν καλύτερα το ΚΚΕ, με το οποίο τόνισε οτι έχει μεγάλες διαφορές, αλλά τουλάχιστον δεν χρησιμοποιεί τις πρακτικές του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου τις οποίες καταδίκασε εμφατικά για μια ακόμη φορά...
ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΕΙ Ο Κ.ΠΛΕΥΡΗΣ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ...
ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΠΩΣ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ .ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ .ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.

6 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ....ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΤΕΤΟΙΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ,ΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8HRTBlCCFGo

    Για να δείτε τι είπε και να κρίνεται οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλάκυνση ή Αλσχαίμερ ???? Μπράβο εγωίσταρε Πλέυρη. Ξεφτίλα ρε, ντροπή στα γραπτά σου γελοίε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και το ειδα, θελω καποιος να απομονωσει τη φραση και να κανει το γυρο των εθνικοφρονων αυτο το βιντεο.....Καποτε οταν κραταμε τα υπεροχα αν μη τι αλλο βιβλια του, θα λεμε στα παιδια μας...ΝΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ που καποτε εγραφε και ελεγε ωραια πραγματα.....Προλαβε να ριξει ατομικη βομβα στον ιδιο και τα πιστευω του ! ΚΡΙΜΑ - ΞΕΦΤΙΛΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γιατί δεν προέτρεπε να ψηφίσουν το ΛΑΟΣ αφού ήταν μέλος του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.