Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση για πολύ γέλιο από τα άπλυτα της Ναυπάκτου. Πραγματικό μνημείο αμορφωσιάς. Ούτε παιδιά δημοτικού δεν θα έγραφαν κατά αυτόν τον τρόπο.



ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ, ΤΟ INDYMEDIA. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ. https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1406037

Την Παρασκευή 8-6-2012 ακούστηκε πως οι νεκρόφιλοι οπαδοί του φασισμού θα κάνουν μάζωξη στη Ναύπακτο, με αρχηγό τον γνήσιο καθαρόαιμο Άρειο παντρεμένος με αλλοδαπή κ. Μπαρμπαρούσης.

 Την προηγούμενη μέρα κάτι ηλίθια καγκούρικα φασιστοειδή την είχαν πέσει σε σπίτι (με μολότοφ) που διαμένουν πακιστανοί μετανάστες. Ευτυχώς οι μετανάστες κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά εγκαίρως.

 Την Παρασκευή λοιπόν σύντροφοι και διάφοροι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι (ντόπιοι κ μη) μαζεύονται στην κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου όπου ήταν προγραμματισμένη η ομιλία του βλαχοφασίστα. Στην αρχή σκάνε 3 περίεργη τύποι και κοιτούσαν τον κόσμο που ήταν μαζεμένος στην πλατεία. Αφού έφαγαν κράξιμο από έναν ντόπιο σύντροφο, άρχισαν να κάνουν ψεύτικα τηλεφωνήματα, να προσπαθούν να βγάλουν φότο τους συγκεντρωμένους, και γενικότερα μια αμηχανία.. (γιατί απλά δεν τους έπαιρνε). Έπειτα ένας Άρειος με μελαμψή εμφάνιση και πολύ χοντρή κοιλιά, καλεί τους μπάτσους για να δουν τη θα κάνουν. Τελικά οι μπάτσοι δεν ήθελαν φασαρίες και τους πρότειναν να πάνε σε μια ταβέρνα στην παραλία Ψανη.(όπου έχουν ξαναμαζευτεί εκεί)

Έτσι όσοι ήμασταν στην πλατεία αποφασίζουμε να πάμε εκεί που οι φασίστες έτρωγαν, με πορεία. Και έτσι έγινε.

Ξεκινήσαμε 15 άτομα, και στο δρόμο ερχόντουσαν και άλλοι.. Στο σύνολο περίπου 35~40 άτομα. Λίγο έξω απ τη ταβέρνα που τρώγανε μας έκλεισαν το δρόμο ένστολοι μπάτσοι και μη. Και άρχισαν τα δικά τους οι μπάτσοι: αφήστε τα παιδιά να φάνε, μια κουβέντα κάνουν, έχουν έρθει τουρίστες μαλακίες μαλακίες μαλακίες...

Δεν έλειψαν τα συνθήματα τύπου: σήμερα ήρθαμε με άδεια χέρια, φασίστες δεν σας σώζουν όπλα και μαχαίρια, αίμα σκατά χρυσά αυγά, μπάτσοι τβ νεοναζί... κτλ..

επίσης  ειπώθηκαν συνθήματα τύπου: τα κεφτεδάκια που τρώτε είναι απ το lidl και όχι απο Ελλάδα, ο σερβιτόρος δεν είναι έλληνας, να σας κάτσει στο λαιμό και άλλα τέτοια χαϊδευτικά..

Βεβαίως οι απόγονοι του Λεωνίδα, αυτοί οι μελαμψοί άρειοι, οι επαναστάτες(έτσι θεωρούν τους εαυτούς τους) δεν τόλμησαν ούτε να κοιτάξουν. Τρώγανε τα μούφα κεφτεδάκια απ το lidl και απλά κοιτούσαν ο ένας τον άλλων.



Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι 4 φασίστες απ το Αγρίνιο ανάμεσα τους ο Μπαρμπαρούσης, προσηλυτίζανε 17 κ 18 χρόνα πιτσιρίκια, γεμίζοντας τα σωθικά τους τυφλό μίσος, ως προς το διαφορετικό, δηλαδή αυτό που θεωρούν αυτοί διαφεριτικό.

Οι φασίστες είναι τόσο επαναστάτες που βγάλανε ανακοίνωση που ευχαριστούν, την επίσης επαναστατική οργάνωση ΕΛΛ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

και λέγοντας ψέματα ότι μαζεύτηκαν 150 άτομα. Μάλλον αυτός που το έγραψε, εάν εξαιρέσουμε ότι το έγραψε επίτηδες, μάλλον πρώτη φορά βλέπει 20 φασίστες μαζεμένους. Αλλά όλοι ξέρουμε τα μαθηματικά των Αυγών 1+1=8 πατριώτες.

Κλείνοντας να πούμε πως η πόλη γέμισε από μπάτσους κάθε μορφής. Επίσης φασίστες δεν είστε καλοδεχούμενοι. Οι ιδέες του μίσους δεν προσφέρουν τίποτα δημιουργικό. Είναι απλά καγκουριά για να λες ότι είστε διαφορετικοί και να σας δώσουν οι τριγύρω σας προσοχή.

Αλλά αυτό δεν σημάνει ότι θα περνάτε ελεύθερα..

Γιατί το πάθος για ελεύθερη ανθρωπότητα ξεπερνάει κάθε κολλήματα περί έθνους θρησκείας κτλ κτλ... και αυτό μας κάνει να το στηρίζουμε μέχρι το τέλος..

Γι αυτό όπως ήρθατε πήρατε και το πούλο...

Αντί-εθνικιστές, πολίτες, μαθητές Ναυπάκτου

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ

    ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ....'ΟΜΙΛΟΥΝ'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.