Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ :ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής η υπόθεση τραυματισμού 31χρονου που σημειώθηκε το βράδυ της 12-6-2012 σε εκλογικό περίπτερο πολιτικού κόμματος(KKE) στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης είναι ένας 24χρονος ημεδαπός ο οποίος αναζητήθηκε προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Σε βάρος του σχηματίζεται Δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει σχέση με πολιτικό σχηματισμό(όπως ακούστηκε στην αρχή) και όπως όλα δείχνουν(εκτός εαν υπάρχουν αλλά στοιχεία)η έριδα δεν είχε να κάνει με πολιτικές αλλά με προσωπικές διαφορές. Ο κατηγορούμενος, κάτοικος Γέρακα θα παρουσιαστεί την Παρασκευή το πρωί στην εισαγγελία με τον δικηγόρο του.

 Πάντως σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής που είπε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας η επίθεση προήλθε από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ας πάει να τα πει στην αστυνομία αυτά ο δήμαρχος. Ή η αστυνομία καλύπτει τους δράστες ή ο δήμαρχος λέει ψέμματα.

makeleio

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΑΜΠΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝ0ΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΑΛΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.