Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ :ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ


Το ΠΑΣΟΚ τοποθέτησε πρώτο στη λίστα των εκλογών της 17ης Ιουνίου στα Ιωάννινα τον συνεταιριστή Μιχάλη Κασσή, πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξα Κρανούλας που μετέχει στο πρωτάθλημα Football League 2. Μόνο που ο συγκεκριμένος νεόκοπος πολιτικός κατηγορείται εδώ και μήνες από τη Δικαιοσύνη για συμμετοχή στα στημένα παιχνίδια του ποδοσφαίρου μαζί με τον προφυλακισμένο, για τον ίδιο λόγο, Γιώργο Τσακογιάννη,της ΠΑΕ Ηλιούπολης.

Ο κ. Κασσής, μάλιστα, εξελέγη βουλευτής στις 6 Μαΐου και ορκίστηκε στις 17 Μαΐου μαζί τους υπόλοιπους 299 καθώς παρά την σοβαρή εμπλοκή του με τη Δικαιοσύνη επελέγη από τον επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ και πολιτικό του φίλο στα Ιωάννινα, παλαιό συνεταιριστή επίσης, Βαγγέλη Αργύρη.

Είναι η πρώτη φορά κατά την οποία πολιτικό κόμμα χρήζει υποψήφιο βουλευτή πρόσωπο σε βάρος του οποίου εκκρεμούν τόσο σοβαρές ποινικές κατηγορίες. Και παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δηλώσει ότι οι βουλευτές του κόμματος παραιτούνται εκ προοιμίου από τη βουλευτική ασυλία, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι και αυτή τη στιγμή ο κ. Κασσής καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία.

iefimerida

2 σχόλια:

  1. Αντωνάκη, εμείς θα ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή. Διότι μας κοροϊδεύεις με τους λ/μ. Λες ότι θα επανακαταλάβεις τις πόλεις. ΔΕΝ λες ότι θα τους βάλεις στα C-130 και θα τους στείλεις στις αχανείς χώρες τους. Δηλαδή θα κόβουν βόλτες στα χωριά και θα κλέβουν... Ε, ΔΕΝ σε ψηφίζουμε!
    Κιγήθα Τρέμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΡΕ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΑ... ΚΛΑΜΑΤΑ... ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ... ΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΗ ΧΤΥΠΑΤΕ... ΤΑ ΖΩΑ.ΟΥΣΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΟΣΗ ΦΑΠΙΝΓΚ Ε ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΑΧΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΠΙΘΑ ΕΓΙΝΕ ΦΛΟΓΑ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΙΑΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.