Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012 ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ....ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ.

Δεν τους ενδιαφέρει να κυβερνήσουν, δεν τους ενδιαφέρει να συγκυβερνήσουν. Το πρώτο τους μέλημα αυτή τη στιγμή και από τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή με 21 βουλευτές, είναι να οδηγήσουν τον Ελληνικό λαό και πάλι στις εκλογές, μήπως και αυτή τη φορά καταφέρουν να αποκλείσουν την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή...


Ο πόλεμος, η συκοφαντία και η λάσπη που θα δεχτεί η Χρυσή Αυγή μέσα στον ερχόμενο μήνα μέχρι τις επαναληπτικές εκλογές, δεν θα έχει προηγούμενο. Το Σκοπιανό ζήτημα με το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας από τους διεφθαρμένους νεογενίτσαρους της γενιάς του πολυτεχνείου και της μεταπολίτευσης,  δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί, εάν η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται στη Βουλή...

Τώρα τάχα θα αναλάβουν τις διαδικασίες των διερευνητικών εντολών οι οποίες θα επιστρέφονται κάθε βράδυ μέχρι που θα μας πούνε πως πρέπει να δημιουργηθεί υπηρεσιακή κυβέρνηση ώστε σε ένα μήνα να πάμε σε επαναληπτικές εκλογές...  Είναι προαποφασισμένη αυτή η πορεία μόνο και μόνο επειδή η Χρυσή Αυγή βρίσκεται ήδη στη Βουλή και δεν την θέλουν με τίποτα γιατί θα τους ξεβρακώσει και θα τους ξεχέσει όλους πατόκορφα και όπως τους αξίζει.

Είδατε πως όλο το σύστημα ασχολείται με τη Χρυσή Αυγή και την είσοδό της στη Βουλή και όχι με το 3% και την παραλίγο είσοδο στη Βουλή των νεογενίτσαρων και πρακτόρων των Σκοπίων, των περιβόητων "Οικολόγων Πράσινων"... Τυχαίο; Όχι βέβαια... Όλο το πολιτικό σύστημα λειτουργεί από κοινού, είναι προδοτικό και ανθελληνικό και επιθυμεί και τους υπόλοιπους προδότες οικολόγους πράσινους στην εξουσία, όχι τη Χρυσή Αυγή που θα τους εμποδίσει στο ξεπούλημα όχι μόνο της Μακεδόνίας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας στους τοκογλύφους και τους λαθρεποίκους.

Προετοιμαστείτε λοιπόν για πρωτόγνωρες προβοκάτσιες, επιθέσεις, λάσπη και συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής και μέχρι τις επαναληπτικές εκλογές, μήπως και εμποδίσουν αυτή τη φορά την είσοδο και πάλι της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, όμως ο λαός ξύπνησε και θα ξανασπάσουν τα μούτρα τους ακόμα πιο δυνατά,. με μία Χρυσή Αυγή που θα ξαναμπεί στη Βουλή, αυτή τη φορά με διπλά ποσοστά. 

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 
http://ygro-pyr.blogspot.com/ 

1 σχόλιο:

  1. ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΚΑΝΑΛΩΝ ΝΑ

    ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.