Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ "ΒΟΥΛΩΣΕ" ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ : "H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" (βίντεο)


Απίστευτη ρόμπα του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Ο Σρόϊτερ αποφάσισε (πολύ καλώς) να πάρει από το χέρι τον Υπουργό προστασίας του πολίτη και να δουν παρέα τα προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου προς τον σεκιουριτά που είναι στον σταθμό λαρίσης, αν έχει καθαρίσει η πλατεία από τότε που ο υπουργός ανέλαβε, έλαβε την εξής απάντηση;

"ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΓΕΜΑΤΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ".

O Υπουργός προσπάθησε να σπάσει τον πάγο λέγοντας "Αυτό δεν έιναι σωστό γιατί μπορεί αντίθετα ιδεολογικά ομάδες να θέλουν να κάνουν αντίποινα σε άλλο μέρος".


Μakeleio.gr

2 σχόλια:

  1. Χαχαχα...ετσι, ετσι..ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρωμισει ο τοπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα αποφάσισες Χρυσοχοϊδη να κάνεις καλά την δουλειά σου ; Τόσα χρόνια πού ήσουνα ; Γιατί στραβο-μουτσούνιασες όταν ο σεκιουριτάς σού είπε ότι η Χρυσή Αυγή καθάρισε την περιοχή ; Στενοχωρήθηκες που δεν πρόλαβες εσύ , για να ανεβάσεις τα ποσοστά σου ; Αυτοί οι παλληκαράδες που λές , αυτοί αξίζουν για τον τόπο και όχι εσείς οι χλεχλέδες που καταντήσατε την χώρα μας ξέφραγο αμπέλι και έχεις το θράσος να λες με περίσσια υποκρισία ότι η χώρα μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι , για να μπαίνει μέσα όποιος θέλει . Τι λες ρε Καραμήτρο ; Ο κόσμος τόχει τούμπανο και εσύ κρυφό καμάρι ; ΄Αντε μαζέψτε τα και ξεκουμπιστείτε από τον τόπο , άχρηστοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.