Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Πέτρος Ευθυμίου βρέθηκε σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία Αμαρουσίου και μόλις έγινε αντιληπτός οργανωμένοι οπαδοί της "Χρυσής Αυγής" κινήθηκαν εναντίον του πρώην υπουργού.

Το περιστατικό έγινε κατά τις δώδεκα και μισή μετά το μεσημέρι. Τουλάχιστον πενήντα οπαδοί της "Χρυσής Αυγής" εμφανίστηκαν με στρατιωτική στοίχιση και ομοιόμορφη αμφίεση, συνοδευόμενοι από τηλεοπτικά συνεργεία των Reuters και ΒΒC. Αφού έκαναν δύο γύρους στην πλατεία Κασταλίας μοιράζοντας προεκλογικό υλικό τριών υποψηφίων -των κ.κ. Ηλία Παναγιώταρου, Ηλία Λέντζου και Ιωάννη Λύρη- αντελήφθησαν τον κ. Ευθυμίου με πολιτικούς φίλους σε καφετέρια.

Σε τρίτο γύρο της πλατείας κατευθύνθηκαν στο σημείο που βρισκόταν ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και άρχισαν να προκαλούν με απειλές και συνθήματα σε βάρος του συνόλου των πολιτικών.



«Αλήτες, προδότες, πολιτικοί» και «κουφάλες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες» ήταν μερικά από τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν, ενώ κάποιοι έψαλλαν και τον εθνικό ύμνο.

Τι δηλώνει ο κ. Ευθυμίου:


Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρώην υπουργό και υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών, οι οπαδοί προσπάθησαν να προκαλέσουν το επεισόδιο διότι συνοδεύονταν από τις κάμερες των ξένων τηλεοπτικών δικτύων.

Με πρωτοφανές μίσος άρχισαν να βρίζουν και να πετούν εναντίον του κ. Ευθυμίου και όσων βρίσκονταν μαζί του ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Για να οξύνουν μάλιστα την κατάσταση,εκτός από τα συνθήματα φώναζαν ότι "Θα τα πούμε στη Βουλή - Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή", ανέφερε ο πρώην υπουργός.  

Όταν ζητήσαμε από τον κ. Ευθυμίου να σχολιάσει το περιστατικό, περιορίστηκε να δηλώσει ότι αυτό είναι δείγμα πολιτικής αντίληψης από πρόσωπα που δεν σέβονται τη Δημοκρατία. Επισήμανε μάλιστα ότι ενημέρωσε άμεσα για το περιστατικό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.