Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Δραματοποιείται το κυβερνητικό αδιέξοδο για να στήσουν κάλπες.



H δραματοποίηση των εξελίξεων στο Eurogroup από την κυβέρνηση (δηλώσεις Ε.Βενιζέλου, εσπευσμένη επιστροφή του Γ.Παπανδρέου, ενημέρωση Α.Σαμαρά από Ε.Βενιζέλο) χωρίς να υπάρχει κανένα πραγματικό γεγονός που να δικαιολογεί τέτοια ατμόσφαιρα (η καθυστέρηση στην 6η δόση ήταν άκρως αναμενόμενη) δείχνει ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να «σερβίρει» βαριά μέτρα ή εκλογές. Πιθανότερο το δεύτερο.

Χθες, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του defencenet.gr ζητήθηκε από την γραματεία του προέδρου της Βουλής, τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης της Βουλής με την οποία προκηρύχθηκαν εκλογές και διαλύθηκε το Κοινοβούλιο τον Σεπτέμβριο του 2009.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αυτή την στιγμή είναι ότι πρόκειται για 100% «στημένη» αρμόσφαιρα από την άποψη της κυβέρνηση. Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι

«Ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά και τις κρίσιμες ώρες ενόψει της υλοποίησης των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου. Ο Γ. Παπανδρέου βρίσκεται αυτή την ώρα σε πτήση από το Λονδίνο προς Αθήνα, ενώ είχε προηγηθεί τηλεφωνική του επικοινωνία με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σε αυτό το τηλεφώνημα, ο κ. Βενιζέλος του μετέφερε το κλίμα που αντιμετώπισε στην Πολωνία που χαρακτηρίζεται από δυσπιστία μέχρι εχθρότητα των εταίρων μας απέναντι στην Ελλάδα. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη δραματική, έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι οι επικεφαλής της τρόικας δεν έχουν ορίσει ημερομηνία επιστροφής στην Ελλάδα, παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο».

Σιγά τα ωά! Και σιγά την "δραματική συνεδρίαση"! Μια μόνιμη κατάσταση πάει να εξελιχθεί σε έκτακτη για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της κυβέρνησης, η οποία έτσι ή αλλιώς έχει και την «καυτή πατάτα» της κρίσης στην Α.Μεσόγειο…

Αν δεν πάνε σε εκλογές άμεσα, κάτι άλλο πολύ χοντρό προσπαθούν να «σερβίρουν»…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Ειμαι γυναικα και 52 αυτους τους 2 ευχαριστως να τους εσκιζα τα μουτρα ας με εφυσουν να δεις τι θα τους κανω....δεν θα ξερουν που να πανε...Εχω 2 αγορια ποτε δεν φανταζομουν οτι αυτοι οι πουστιδες θα τα επερναν το μελλον τους.......Ενα γιουργια θελουν τιποτα αλλο.......Λεφτα υπαρχουν αλλα αμα σας πιασω στα χερια μου θα σας πω εγω που υπαρχουν αλητες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.