Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Πατροκοσμάς: "Θα σας βάλουν βαρύ και δυσβάσταχτο φόρο, δεν θα προλάβουν όμως...".Σήμερα ο Βενιζέλος και η συμμορία του ΠΑΣΟΚ επέβαλαν έναν δυσβάσταχτο φόρο, έναν εξοντωτικό φόρο που θα γονατίσει οικονομικά τόσο τους ιδιοκτήτες όσο και τους ενοικιαστές ακινήτων. Ο Πατροκοσμάς σχεδόν 230 χρόνια πριν το είχε προφητεύσει. Είχε, όμως, προφητεύσει και ότι δεν θα προλάβει το μισελληνικό καθεστώς να εισπράξει τον συγκεκριμένο φόρο. Γιατί όμως; Τι θα γίνει και δεν θα προλάβει η σοσιαληστρική χούντα; Η απάντηση βρίσκεται στην έντονη κινητικότητα των Τούρκων στην ευρύτερη περιοχή. Οδεύουμε, όπως όλα δείχνουν, σε μία πολεμική αναμέτρηση με την Τουρκία η οποία θα έχει και ως συνέπεια την κατάρρευση του σάπιου οικονομικοπολιτικού κατεστημένου. Έλληνίδες και Έλληνες, μην απελπίζεσθε!Θα περάσουμε από την ίδια την κόλαση αλλά στο τέλος θα βγούμε νικητές. Και τότε ΟΛΟΙ οι ανθέλληνες θα οδηγηθούν εκεί που πρέπει: Στην αγχόνη!

Υ.Γ. Δείτε τον εξής σύνδεσμο: http://ieroslochos.blogspot.com/2011/08/blog-post_678.html. Οι ημέρες της σύγκρουσης ζυγώνουν και θα πρέπει να είμαστε από κάθε πλευρά έτοιμοι.

Για τον Ιερό Λόχο,

Αλέξανδρος Θεοδωρίδης

1 σχόλιο:

  1. σύμφωνα πάλι με τις προφητείες ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ Η Ελλάδα θα πεινάσει μεν δεν θα ανοίξει μύτη Έλληνα δε και τα τουρκάκια μαζί με τους πολιτικούς μας θα πάνεεεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.