Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Πάγκαλος «συνέλαβε» εργαζόμενη της ΕΡΤ μέσα στη Βουλή!



ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ. Ε, ΠΟΣΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Πρωτοφανή σκηνές συνέβησαν μέσα στη Βουλή, όταν ο Πάγκαλος απαίτησε να συλληφθεί μία εργαζόμενη της ΕΡΤ επειδή μειδίασε σε όσα έλεγε!

Μετά την λήξη του Υπουργικού Συμβουλίου ο Πάγκαλος βγήκε από το περιστύλιο της Βουλής. Εκεί ήταν αντιπροσωπεία εργαζομένων της ΕΡΤ, ανάμεσα στους οποίους ήταν μία μοντέρ, η οποία, όταν πέρασε δίπλα της ο Πάγκαλος, έκανε μορφασμό αποδοκιμασίας. Αμέσως ο Πάγκαλος απαίτησε «να συλληφθεί, να κρατηθεί, διότι θα της υποβάλλω μήνυση»!!! Παρενέβη ο υπεύθυνος ασφαλείας της Βουλής και η εργαζόμενη κρατήθηκε στο φυλάκιο της Βουλής.

Αμέσως προσήλθε ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γ. Σαββίδης, που ενημερώθηκε για τα γεγονότα, αλλά και άλλοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί. Η αρχική πρόθεση των αστυνομικών ήταν να την μεταφέρουν στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάγκαλος προ καιρού είχε «συλλάβει» αστυνομικό επειδή, κατά την γνώμη του, έτρεχε γρήγορα μέσα στο προαύλιο της Βουλής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.