Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΡΙΑ: Ποιούς εννοούσε ο Καραμανλής όταν μιλούσε γι’ “αυτούς που θα ξήλωναν τα πεζοδρόμια”;



ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ “ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ” ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ “ΘΑ ΞΗΛΩΝΑΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ”;…

Μια άγνωστη συνομιλία του Κώστα Καραμανλή με τον Γιώργο Παπανδρέου αποκάλυψε την Κυριακή η Real News. Συγκεκριμένα όταν ο Καραμανλής ήταν πρωθυπουργός και ο Παπανδρέου πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Καραμανλής ζήτησε τη συναίνεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον Μάρτιο του 2009 στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ληφθούν μέτρα για την προστασία της Οικονομίας της Ελλάδας. ”Θα πάρω εγώ τα αναγκαία μέτρα, αλλά αν μπορείς μην αφήσεις τους δικούς σου να ξηλώσουν τα πεζοδρόμια”, φέρεται να του είπε τότε…

Απ’ ό,τι γνωρίζουμε, τα πεζοδρόμια τα ξηλώνουν οι κουκουλοφόροι και οι λεγόμενοι “αναρχικοί” και όχι βεβαίως οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και οι συνδικαλιστές του! Ένας μάλιστα από αυτούς(ο Πολυζωγόπουλος) είχε πέσει θύμα δολοφονικής επιθέσεως από αυτούς ακριβώς που ξηλώνουν τα πεζοδρόμια.

Κατά ποίαν έννοια αυτοί είναι “δικοί του” του Παπανδρέου; Εκτός εάν ο τότε πρωθυπουργός Καραμανλής ήξερε κάτι παραπάνω(που σίγουρα ήξερε και δεν έκανε τίποτε σχετικό γι’ αυτό…), το οποίο δεν γνωρίζουμε εμείς. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.