Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΤΖΕΦΡΥ!



Ένωση πολιτών «ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ»
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ.

Τόπος συνάντησης: Την Τετάρτη 15/6/2011 και ώρα 6.00 μ.μ στο κέντρο της Κηφισιάς (εκεί που ήταν παλιά ο αστυφύλακας της τροχαίας).

ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ.

Στην ΑΤΕ ΒΑΝΚ στρίβοντας δεξιά μπαίνουμε στην πλατεία Γεωργίου Παπανδρέου . Δίπλα είναι το σπίτι του Γιωργάκη στη συνέχεια της κατοικίας του παππού του (στη συμβολή των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας & Ελευθερίου Βενιζέλου).

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΤΖΕΦΡΥ ΦΥΓΕ-ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!

Τηλ. Επικοινωνίας:                2107250898         & 2107250907-κινητό: 6985707087 e-mail: dkollato@otenet.gr

2 σχόλια:

  1. Εὒχομαι νά γίνει πραγματικότητα.Καίρός νά μάθουμε νά χτυπᾶμε αὐτούς πού φταῖνε πραγματικά κι ὂχι ἀθώους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι ηλίθιοι είναι ανίκητοι

    «Δύο πράγματα είναι ατελείωτα: το σύμπαν και η βλακεία του ανθρώπου, όμως για το σύμπαν δεν είμαι ακόμα σίγουρος». Αυτή η φράση, που αποδίδεται στον Άλμπερτ Αϊνστάιν, εκφράζει μια πανάρχαια ιδέα. Άλλωστε ο πρώτος βλάκας της ιστορίας δεν ήταν άλλος από τον Αδάμ, που έχασε τον Παράδεισο, για να φάει ένα φρούτο.

    Τι είναι η βλακεία; Τα αίτιά της είναι βιολογικά ή μήπως έχει να κάνει μόνο με το επίπεδο μόρφωσης; Υπάρχει άνθρωπος παντελώς ηλίθιος ή «βλάκας είναι όποιος παριστάνει το βλάκα», όπως έλεγε η μητέρα του Forest Gump στο ομώνυμο έργο; Από άποψη ανατομίας, δεν είναι όλοι οι εγκέφαλοι ίδιοι. Ο γυναικείος εγκέφαλος είναι πιο ελαφρύς από τον αντρικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι γυναίκες είναι λιγότερο έξυπνες από τους άντρες.

    Οι νευρολόγοι συμφωνούν ότι η εξυπνάδα (ή η βλακεία) εξαρτάται από βιολογικούς παράγοντες. Επηρεάζεται όμως κι από χιλιάδες άλλες μεταβλητές, όπως τα ερεθίσματα που δεχόμαστε στα πρώτα χρόνια της ζωής μας, τη στοργή των γονιών μας, τη διατροφή, το χιούμορ. Είναι δύσκολο να προσδιοριστούν αυτές οι μεταβλητές, κι ακόμα περισσότερο να οριστεί το ποσοστό με το οποίο καθεμιά τους συνδράμει στην ευφυΐα.

    Η Ηλιθιότητα είναι η μόνη μετοχή που μονίμως ανεβαίνει. Αλλά πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος να την αγοράσεις.

    Η ηλιθιότητα είναι ίσως η μεγαλύτερη ασθένεια που τυρρανά το σύμπαν μετά το Big Bang (Μερικοί υποστηρίζουνε ότι τοBig Bang ήτανε μια ηλίθια κίνηση αφού συνέβαλλε στην εξάπλωση της ηλιθιότητας σε ολόκληρο το χώρο). Φορείς της Ηλιθιότητας είναι οι ηλίθιοι που εμφανίζονται παντού στο σύμπαν και δεν κάνουνε διάκριση σε χρώμα, φυλή, ιδεολογία. (Δηλαδή η Ηλιθιότητα δεν είναι ρατσιστική αλλά οι ρατσιστές είναι ηλίθιοι).

    Η ηλιθιότητα στην Ελλάδα

    -Το σύνθημα "Ανδρέα ζείς εσύ μας οδηγείς": Νομίζω ο τελευταίος πολιτισμός που λάτρευε τους ηγέτες τους μεταθάνατον ήτανε οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι. Αλλά τουλάχιστον αυτοί αφήσανε ένα πολιτισμό πίσω τους όχι μια δυναστεία όπως Η Δυναστεία των Παπανδρεϊδών. Σε λίγο θα περιμένουμε να δούμε τους πολιτικούς μας όταν πεθαίνουνε μήπως και δε λιώσουνε για να τους αγιοποιήσουμε άμα είναι.

    Φυσικά είναι πολύ δύσκολο να αναφερθούμε σε όλους τους Ηλίθιους που κατακλύζουν στην Ελλάδα. Συγχωρέστε μας αν ξεχάσαμε κάποιους.

    Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Έξετερ στη Μεγάλη Βρετανία, που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Journal of Cognitive Neuroscience, εντόπισε μια περιοχή του εγκέφαλου, στον κροταφικό φλοιό, που ενεργοποιείται κάθε φορά που πρόκειται να διαπράξουμε το ίδιο λάθος: ένας συναγερμός μας εμποδίζει να πέσουμε στα ίδια σφάλματα. Αν λοιπόν η βλακεία οφείλεται σε μια ανωμαλία σε αυτή την περιοχή, ίσως μια μέρα καταφέρουμε να τη διορθώσουμε με μια χειρουργική επέμβαση. Αρκεί να μην πέσουμε στα χέρια ενός βλάκα γιατρού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.