Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ο ΓΑΤΟΣ, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ Η ΦΑΚΑ.



Άμα με ρώταγες τι μου έρχεται πρώτο στον μυαλό διαβάζοντας αυτόν τον τίτλο, τότε αμέσως ο συνειρμός θα παρέπεμπε σε παιδικό παραμύθι. Άμα το σκεφτείς όμως καλύτερα, όντως έχω την αίσθηση ότι είμαι κομμάτι μέσα σε ένα επεισόδιο ενός παραμυθιού. Γιατί αυτό που ζούμε τον τελευταίο καιρό παραμύθι είναι. Ποίος θα πίστευε ότι ο κόσμος θα κατέβαινε τόσο μαζικά στο πεζοδρόμιο; Θα παράταγε τους καναπέδες, τις καρέκλες, τα ντιβάνια, τα ανάκλιντρα (ώπα κάτι μου θυμίζει αυτό από Λιακό) και θα πλημμύριζε τις πλατείες?

Πιστεύω κανείς! Ούτε εμείς που έχουμε φάει τόσες ώρες στον αγώνα του δρόμου δεν πιστεύαμε στα μάτια μας!Έρχονται τελευταία και με ρωτάνε πολλοί συμμαχητές, φίλοι, γνωστοί για αυτό το φαινόμενο. Πραγματικά στην αρχή δεν ήξερα τι να απαντήσω! Δεν είχα καμία εξήγηση. Έψαξα όμως να βρώ την αλήθεια. Να δώ ρε παιδί μου τι γίνεται, που πάμε ρε παλληκάρια. Ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί. Κατά βάση η πλατεία έχει χωρισθεί σε επιμέρους «φυλές». Η πάνω πλευρά ελέγχεται από πατριωτικές ομάδες, όπου ανάλογα με την ημέρα χωρίζονται σε επιμέρους κομμάτια. Είτε είναι κυβερνητικοί είτε της αξιωματικής αντιπολίτευσης είτε της μείζονος αντιπολίτευσης. Πάντα, όμως, από κάπου κρατά η σκούφια τους. Όπως και η κάτω πλευρά που ανήκει σε ομάδες όπως είναι η εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Τώρα το πώς όλοι αυτοί κάνουν χωριό, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, εμ έλα που εδώ σας θέλω!

Υπάρχουν διάφορες αναφορές ,αναλύσεις , άρθρα (όπως και το παρόν) που προσπαθούν να εξηγήσουν αυτήν την περίεργη συνύπαρξη τόσων ομάδων με διαφορετική ιδεολογική πλατφόρμα. Άλλες έχουν ως βάση την συνωμοσιολογία και αναφορές υπηρεσιών. Άλλες πάλι έχουν έρθει στο φως της ενημέρωσης μέσα από ηλεκτρονικά ή ημερήσια έντυπα όπου διάφοροι δημοσιογράφοι λένε το μακρύ και το κοντό τους. Η τηλεόραση, με φειδώ στην αρχή και φοβία μπορούμε να πούμε, δεν είχε δώσει την δέουσα δημοσιότητα. Μόνο ύστερα από μία φάση διερεύνησης έφερε στο φως και πρόβαλε την όλη κίνηση. Το διαδίκτυο μέσω των ιστολογίων προσπάθησε να αναφέρει τι συμβαίνει αλλά εγώ πιστεύω ότι όλοι, πολύ ή λίγο,  έχουν και δίκιο και άδικο. Είναι δύσκολο να δώσεις μία ερμηνεία της κατάστασης. Για αυτό και ο τίτλος αυτού του άρθρου.Θα προσπαθήσω να ερμηνεύσω όσο μπορώ λοιπόν, αυτό που γράφω ως ο Γάτος, το Ποντίκι και η Φάκα.

o    Από τα τέλη του 2010 βλέπουμε να αρχίζει να πυκνώνει η δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης που έφτασε εν τέλει στην δημιουργία εξεγέρσεων και επαναστάσεων στον Κόλπο της Μεσογείου. Η αρχή έγινε από τα δυτικά της Αφρικανικής Χερσονήσου και επεκτάθηκε σε διάφορες χώρες που η εσωτερική τους κατάσταση είχε εδώ και καιρό υποβόσκουσα εσωτερική αναταραχή. Το χεράκι τους βέβαια έβαλαν και οι μυστικές υπηρεσίες όλων των χωρών με πρωταγωνίστριες τις ΜOSAD, CIA, MIT, και άλλες ακόμα και μικρών ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Αυστρία. Δηλαδή όλοι ενώθηκαν για να ξεκινήσει όλη αυτή η ανακατάταξη των περιοχών αυτών. Παντού έβλεπες το τελευταίο 4μήνο σε όλες αυτές τις χώρες να δημιουργείται το φαινόμενο του ντόμινο. Ακολούθησαν και οι χώρες της Αραβικής Χερσονήσου. Με πρωτεύουσα θέση την Υεμένη. Για την Υεμένη μάλιστα είχε αναφέρει και ο Φουράκης στην τελευταία του ομιλία όσο ήταν εν ζωή στο βιβλιοπωλείο ΕΣΟΤΡΟΠΟΝ. Είναι σημαντικό να την δείτε. Μέσω του Υoutube είναι εύκολο να την βρείτε.

o                                                              Το παράξενο των εξεγέρσεων αυτών κατά χώρα και περιοχή είναι ότι όλες ή οι περισσότερες δημιουργήθηκαν κατόπιν κοινών τρόπων σκέψης και σχεδιασμού. Η βάση ήταν το διαδίκτυο και ιδιαίτερα το facebook. Υπάρχουν φυσικά διάφορες προβοκάτσιες αλλά και τυπικές διαμαρτυρίες που οδηγούν τον καταπιεσμένο λαό σε μία εξέγερση. Οι τρόποι αυτοί έχουν ειπωθεί ξανά σε πολλά άρθρα και έχουν αναλυθεί, για αυτό δεν θα επεκταθώ περισσότερο παρά μόνο σε έναν, δηλαδή το facebook.
Το facebook στην Ελλάδα είναι γνωστό εδώ και χρόνια αλλά τα τελευταία δύο μπορώ να πω πως έχει γίνει τόσο δημοφιλές και επεκταθεί τόσο πολύ.


Η όλη επιχείρηση, γιατί για επιχείρηση πρόκειται και μάλιστα στρατιωτικής φύσεως, έχει οργανωθεί πολύ καλά. Μπορεί να ελέγχει ή τουλάχιστον να επηρεάσει ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων. Δημιουργεί μόδα που προέρχεται από το σύστημα και ενώ φαινομενικά είναι εναντίον του συστήματος τελικά δρα υπέρ αυτού. Τρελό; Δεν μου φαίνεται. Αν έχετε χρόνο διαβάστε και λίγο Τα Πρωτόκολλα Των Σοφών Της Σιών. Το απόλυτο χάος. Ειδικά στα κεφάλαια 10,11 και 15 αναφέρεται ότι θα προκαλέσουν μία Παγκόσμια επανάσταση σε όλα τα έθνη και δη στα χριστιανικά έθνη.

Φέρνουν δηλαδή σιγά σιγά τον κόσμο σε μία τέτοια κατάσταση. Αφού όμως έχουν δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα μέσω της πίεσης που ασκούν σε όλο τον κόσμο.
Η πίεση αυτή είναι πολυεπίπεδη σε όλο το φάσμα της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής. Έχουν σαν στόχο την αλλαγή καθεστώτων, όχι υπέρ των λαών, αλλά υπέρ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Το εάν το πετύχουν ο χρόνος θα δείξει.

Η μόδα του facebook, λοιπόν, για την επίτευξη ορισμένων σχεδίων είναι ένας καινούργιος τρόπος προπαγάνδας άλλα και ένα είδος κράχτη για την ομαδοποίηση και εκτέλεση ορισμένων κοινωνικών ενεργειών .Έξυπνα οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για την χαλιναγώγηση των μαζών. Οδηγούν όπου θέλουν εκείνοι τον απλό ταλαιπωρημένο λαό που τον έχουν φτάσει σε τραγική κατάσταση αδιεξόδων, εκεί που τους βολεύει κοινώς, ανάλογα με τα συμφέροντα τους. Όπου δεν μπορούν, κάνουν πολέμους, αλλού εμφυλίους, σε άλλες περιοχές ανεβάζουν κυβερνήσεις δικτατορικές, αλλού δήθεν δημοκρατικές, αλλά πάντα προωθούν τα συμφέροντα των πολυεθνικών και γενικότερα ελέγχουν μέσω του Ο.Η.Ε. όλη την ανθρώπινη ύπαρξη. Αλήθεια έχετε διανοηθεί γιατί τους λαούς της Αφρικής, που πεινάνε, δεν τους βοηθάνε ουσιαστικά και το μόνο που κάνουν είναι να διατηρούν καθεστώτα που τα ελέγχουν για να μπορούν να παίρνουν άνευ σημαντικού κόστους όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, δίδοντας στον απλό λαό ένα κομμάτι φαγητό μέσα από τα προγράμματα διατροφής; Αν τους άφηναν ήσυχους όπως ήταν παλιά να καλλιεργούν την γη τους τότε πιστέψτε με δεν θα είχαν ανάγκη κανέναν. Το ίδιο θέλουν να κάνουν και εδώ στην χώρα μας χρόνια τώρα. Απλά τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή, έφεραν σιγά σιγά, λάου λάου όπως λέμε, τα πράγματα ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Να πάρουν τα πάντα και τσάμπα. Άλλα ο λαός τους χειροκροτούσε τόσο καιρό μέσω των κυβερνήσεων που κάθε τόσο ο ίδιος έφερνε στην εξουσία.

Ο Γάτος, λοιπόν, η κυβέρνηση,- κάθε κυβέρνηση να εξηγούμαστε- πολύ περισσότερο όμως αυτή, διότι ο αρχηγός της είναι από ότι φαίνεται ένα από τα κεντρικά στελέχη της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης έχει ως στόχο την πλήρη διάλυση των πάντων. Δεν τους καίγεται καρφί. Ό,τι και αν λέγεται ότι κάποιοι βουλευτές είναι εναντίον ή ότι δεν θα ψηφίσουν κάποιοι ή οτιδήποτε άλλο είναι εκ του πονηρού. Όλοι στο κόλπο είναι αγαπητοί μου. Όλοι! Όλοι οι βουλευτές δεν τα φάγανε από την πυραμίδα του χρηματιστηρίου; Όλοι δεν υπογράφουν τις διατάξεις εναντίον της Ελλάδος τόσα χρόνια, μόνο το μνημόνιο είναι; Το λαθρονομοσχέδιο όλοι δεν το ψήφισαν; Μην τα ξεχνάμε αυτά Έλληνες ! Μην ξεχνάμε ότι με ντοκουμέντα η λεγόμενη υπερτράπεζα η GOLDMAN SACHS, βοήθησε τον Κώστα Σημίτη να μας βάλει στο ευρώ και στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης με τα ψεύτικα στοιχεία και τις μυστικές διεργασίες που επακολούθησαν. Έπειτα με την δημιουργία των φοβερών C.D.S (ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ)
που οδήγησαν σε αυτό το απεχθές χρέος και εν τέλει με την εισδοχή στο ΙΜF όπου και πάλι η τράπεζα αυτή είχε ρόλο μεσολαβητή. Μην ξεχνάμε την μυστική συνάντηση Τζέφρυ με συμβούλους της τράπεζας τον Νοέμβριο του 2009 μετά τις εκλογές .Ο ρόλος αυτής της τράπεζας στην παγκόσμια κρίση και πως η ίδια στην ουσία ήταν υπεύθυνη για την δημιουργία της, αναλύεται στο βιβλίο του MARC ROCHE -ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ- «Η ΤΡΑΠΕΖΑ».Άμα το διαβάσετε σίγουρα θα βγείτε από τα ρούχα σας!

Το ποντίκι. Το ποντίκι είναι η δεύτερη λέξη του τίτλου, και είναι ο λαός. Μικρό σε μέγεθος αλλά μπορεί να γίνει και αρουραίος! Να τρυπώσει παντού. Άμα του την δώσει κιόλας μαύρο φίδι που σε έφαγε. Έχει ένα κακό όμως. Αν του δώσουν από μακριά τυρί ή τον αφήσουν μέσα σε κελάρι με λάδι ή μέλι ε εκεί θα πάει. Οπότε είναι δύσκολο το ποντίκι να σου κάνει ζημιά άμα το ελέγχεις. Και δυστυχώς θέλουμε ή όχι, μας ελέγχουν με πολλούς τρόπους. ‘Ένας τρόπος  είναι και αυτός του facebook. Όλο αυτό το πανηγύρι των «Αγανακτισμένων», γιατί λυπάμαι αλλά πανηγύρι έχει καταντήσει και σας το λέει κάποιος που από την πρώτη στιγμή είχε κατέβει στο Σύνταγμα, είναι μία μεγάλη Φάκα. Ερχόμαστε στην τελευταία λέξη του τίτλου λοιπόν. Η ΦΑΚΑ.

Η Φάκα που μας έχουν στήσει έχει πολλές ερμηνείες! Πολλοί θα πουν μα καλά πως είναι δυνατόν. Κάποια παιδιά το ξεκίνησαν, αυτό μεγάλωσε και αυξήθηκε και να’ μαστε. Αμ δε .Η όλη υπόθεση θυμίζει καθαρά τις συγκεντρώσεις μέσω facebook από Τυνησία έως Ισπανία. Το ίδιο είχε προηγηθεί και παλιότερα με τις ρόζ επαναστάσεις. Από Σερβία όταν πέταξαν τον Μιλόσεβιτς έως και σε εμάς το 2008 με τα Δεκεμβριανά. Εκτός από τα μηνύματα στα κινητά είχαμε και προσκλήσεις στο INTERNET από όλα τα διαδικτυακά portals. Επίσης, είναι ένας τρόπος ξεφουσκώματος για να εκτονωθεί όλη η αγανάκτηση με ειρηνικό τρόπο. Αλλά για πέστε μου αυτοί δεν θα περάσουν τα σχέδια τους όσες μούτζες και αν φάνε; Έχει ειπωθεί μάλιστα ότι κάποια στιγμή θα έχουμε άγριες φασαρίες. Όντως είναι υπαρκτό και αυτό το σενάριο. Όπως και μίας προβοκάτσιας τύπου MARFIN με πολλούς νεκρούς. Αυτό βέβαια θα εξυπηρετούσε πολλές άλλες καταστάσεις μέχρι και την επιβολή εκτάκτων μέτρων πρόληψης ταραχών οπότε θα πηγαίναμε σε ουσιαστική «δημοκρατική» χούντα και θα τελείωνε το πανηγύρι. Που θα οδηγούσε αυτό είναι μία άλλη ιστορία. Τώρα θα μου πεις εντάξει και τι να
κάνουμε. Εγώ πιστεύω ότι καλύτερα να πηγαίνουμε στους πραγματικούς φταίχτες. Δηλαδή ναι στην Βουλή. Αλλά όχι μόνο σε αυτήν! Γιατί τόσο καιρό δεν πηγαίνουμε έξω από γραφεία εταιρειών που πραγματικά ευθύνονται όπως της GOLDMAN. Αφού αυτοί φταίνε ρε παιδιά, αυτοί είναι τα αφεντικά των πολιτικών. Αλήθεια γιατί δεν πάμε έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία; Αυτοί δεν είναι οι κύριοι φταίχτες, αλλά και εκείνοι που θα αγοράσουν με ψίχουλα όλες τις εταιρείες, τις ΔΕΚΟ, τα πετρέλαια κ.α.; Εγώ αυτό έχω να προτείνω και ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Από Efrosinos Agios, για τον Ιερό Λόχο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.