Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ,ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!



Το όνομά του ίσως να μη λέει πολλά,ειδικά σε όσους δεν ασχολούνται με την πολιτική επικαιρότητα της Κύπρου:Ο Ζαχαρίας Κουλίας από την μαρτυρική Αμμόχωστο,Βουλευτής του ΔΗ.ΚΟ (Δημοκρατικό Κόμμα) που μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό με τους κομμουνιστές του ΑΚΕΛ,καταψήφισε τον "εκλεκτό" του Χριστόφια,Μάριο Καρογιάν για Πρόεδρο της Βουλής,προτιμώντας τον αντίπαλό του Γιαννάκη Ομήρου.

Αποτέλεσμα,να εκλεγεί εκείνος με μία μόλις ψήφο διαφορά,αυτήν του Κουλία:Άμεση ήταν η διαγραφή του από το κόμμα,με την Κυβέρνηση Χριστόφια να τρομοκρατείται,αφού η θέση του Προέδρου της Βουλής στην Κύπρο θεωρείται το δεύτερο τη τάξει αξίωμα μετά από αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Ο ίδιος ο Κουλίας,δήλωσε πως η απόφασή του δεν είχε να κάνει με πολιτικούς,αλλά ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Είπε χαρακτηριστικά:

"ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΕΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ"!
Τα κυπριακά Μμε,έσπευσαν να τον λοιδωρήσουν και να τον παρουσιάσουν ως γραφικό και "φασίστα" (ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ,ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...)!

Ο λαός όμως,ακόμα και όσοι προέρχονταν από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους,του δίνουν συγχαρητήρια για την περήφανη στάση του,που έβαλε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Τον συγχαίρουμε κι εμείς και συμπληρώνουμε πως είναι ιδιαίτερα παρήγορο,στη σημερινή εποχή του ξεπουλήματος των πάντων,των προδοτών,των ΝΕΝΕΚΩΝ "υπερπατριωτών" και πάσης φύσεως ΕΦΙΑΛΤΩΝ,να υπάρχουν πολιτικοί που να μη φοβούνται τη διαγραφή από το κόμμα!
Αλήθεια,από πότε έχει να παραιτηθεί πολιτικός στην Ελλάδα ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ;;;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.