Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

ΑΠΛΥΤΟΣ ΜΕ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ  ΟΤΙ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ .
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΦΕΡΕ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ.


 


 


 ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΕΕΡΦΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Ματαιώσαμε τη φιέστα Ομπάμα στην Ακρόπολη , δίνουμε παρών στην πορεία του Πολυτεχνείου
 Όλοι και όλες στην πορεία κατά της επίσκεψη Ομπάμα, Τρίτη 15 Νοέμβρη, Πολυτεχνείο 5μμ
και στην μεγάλη πορεία για την εξέγερση του Νοέμβρη, Πέμπτη 17 Νοέμβρη, Κλαυθμώνος 3μμ
 Η πρώτη νίκη των διαδηλώσεων κατά της επίσκεψης Ομπάμα ήρθε με την ματαίωση της φιέστας του πλανητάρχη που επεδίωκε να φορέσει το φωτοστέφανο του δημοκράτη με φόντο την Ακρόπολη  για να ξεπλύνει έτσι την ντροπή του Γκουαντάναμο, την στήριξη δικτατόρων σαν τον Σίσι της Αιγύπτου, τις δολοφονίες μαύρων στις ΗΠΑ από σφαίρες αστυνομικών. Την αφιερώνουμε στις χιλιάδες των διαδηλωτών στις ΗΠΑ που πλημμυρίζουν τους δρόμους διατρανώνοντας ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Τράμπ “δεν είναι ο δικός μας πρόεδρος” και ότι “οι ζωές των μαύρων μετράνε.”
Ο Ομπάμα θα περιοριστεί στην απομονωμένη από το κέντρο της Αθήνας αίθουσα του Ιδρύματος Νιάρχου στο Φάληρο ενώ η πόλη με καρδιά το Πολυτεχνείο θα βρίσκεται στα χέρια των διαδηλωτών των συνδικάτων, των φοιτητικών συλλόγων, των οργανώσεων της αριστεράς και των άλλων συλλογικοτήτων των κινημάτων. 
Η απαγόρευση της πορείας μέχρι την αμερικάνικη πρεσβεία είναι ένα δώρο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον Ομπάμα που δεν μπορεί να σταματήσει το ποτάμι της οργής για τις πολιτικές των μνημονίων, τις πολεμικές επεμβάσεις που φέρνουν την προσφυγιά, τις πολιτικές των φραχτών και των κλειστών συνόρων. 
Το ποτάμι της οργής θα βρει το δρόμο του την Πέμπτη 17 Νοέμβρη με την μαζική συμμετοχή στην μεγάλη πορεία τιμώντας την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Η κυβέρνηση φρόντισε να αμαυρώσει βάναυσα τη μνήμη με με την πρόσκληση Ομπάμα στις μέρες του τριήμερου εορτασμού αλλά και με τα συγχαρητήρια για την εκλογή του Τράμπ. 
Θα είναι μόνο είναι ένας μεγάλος σταθμός για την κλιμάκωση των αγώνων που είναι μπροστά μας με τις Πανεργατικές απεργίας στις 24 Νοέμβρη και τις 8 Δεκέμβρη.
Το χρέος δεν θα μας το χαρίσει ο Ομπάμα, ούτε θα φέρει την ειρήνη και την δημοκρατία στους λαούς. Όπως και το 1973, ο δρόμος της ανατροπής των ισχυρών είναι μονόδρομος για νίκες κατά των πολεμόχαρων γερακιών που παριστάνουν τις αθώες περιστερές. 
ΥΓ. Δήλωση με αφορμή την επίδοση από αστυνομικά όργανα της απόφασης απαγόρευσης της πορείας κατά της επίσκεψης Ομπάμα 
Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της  ΚΕΕΡΦΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.