Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΕΩΣ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Υπουργός Δικαιοσύνης σε Μαρινάκη: «Πρόσεξέ μου την Καλλονή»

ΙΔΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α...ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΥ.
Συνομιλία - φωτιά του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά την οποία του ζητάει «να προσέξει την Καλλονή», αποκαλύπτεται μέσα από τις νόμιμες μαγνητοφωνήσεις της ΕΥΠ!  
Ακόμα ένα «καυτό» απόσπασμα από τις μαγνητοφωνήσεις τις ΕΥΠ στην υπόθεση των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων αποκαλύπτει η
εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκήνιο». Ένα απόσπασμα, το οποίο θα συζητηθεί και δημιουργεί πολλά «ερωτηματικά», κυρίως για το «αίτημα» του Χαράλαμπου Αθανασίου προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες είναι στη διάθεση των δικαστικών και ανακριτικών Αρχών, που μπορούν να αποδείξουν τις σχέσεις που διατηρούσε ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης με έναν μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου, ο οποίος ελεγχόταν την ίδια περίοδο. Από την συνομιλία που βλέπει το φως της δημοσιότητας εκδηλώνονται εύλογα οι εξής απορίες. 
Πως είναι δυνατό ένας Υπουργός Δικαιοσύνης να συνομιλεί με έναν παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που κατηγορήθηκε την ίδια περίοδο για «στημένα» παιχνίδια και άλλες παραβάσεις; Και δεύτερον πως είναι δυνατόν να ζητάει ο Χαράλαμπος Αθανασίου από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού να «του προσέξει την Καλλονή»; Τι ακριβώς εννοεί και από που και ως που να μπορεί ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» να προσέξει την ομάδα της Μυτιλήνης;
 http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr
Ιδού το δημοσίευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.